Condair Systems - Direkt helyiség párásítás új és meglévő épületekhez

Rendszerszemlélet, komplett megoldások, teljes körű szolgáltatás-kínálat

Condair Systems - A direkt helyiség párásítás szakértője
Condair Systems - Direkt helyiség párásítás

A Condair Systems a direkt helyiség párásítás szakértője. A Condair Systems minden ipari, üzleti és irodai alkalmazáshoz kínál egyedi, megfelelő direkt helyiség párásítási megoldásokat. Erősségük a rendszerszemléletű, komplett megoldásokban és a teljes körű szolgáltatás-kínálatban rejlik, a tervezéstől egészen a karbantartásig.

A Condair Systems direkt helyiség párásítása minden épülethez alkalmazkodik, és növeli a cég ügyfeleinek sikerességét. A direkt helyiség párásítás fő erősségei közé tartoznak az alacsony energiaköltségek, a rugalmas beépítési lehetőségek, az egyszerű utólagos beépítés és a teljes körű karbantartási koncepció. Az ügyfelek élvezhetik az érezhető költségcsökkentés, a minőségjavulás, az egyedi, jó klíma és az egészségvédelem előnyeit.

DRAABE levegő párásítás

A DRAABE főmárkával a Condair Systems magasra helyezi a lécet a higiénia, a könnyű karbantarthatóság és az energiahatékonyság terén. A DRAABE Systems innovációi és megkülönböztető tulajdonságai évtizedek óta kiváló minőségű megoldásokat kínálnak minden alkalmazáshoz és iparágban. Félévente automatikus teljes körű karbantartás, élettartam garancia, díjtalan frissítések, egyszerű bővítési lehetőségek, illetve mindig a technika legújabb állása a megbízható higiénia és biztonság érdekében – így a cég ügyfelei mindig nyugodtan dőlhetnek hátra.

Condair Csoport

A Condair Csoport tagjaként a Condair Systems több évtizedes tapasztalatot és szakértelmet ötvöz, hogy minden igénynek és alkalmazásnak eleget tegyen. A Condair Csoport 700 munkavállalóval globális vezető a kereskedelmi és ipari párásítás területén. A Condair Csoport 20 országbeli értékesítő- és szervizszervezeteket, európai, észak-amerikai és kínai gyártó telephelyeket, valamint több, mint 50 telephelyen található nemzetközi értékesítő partnereket ölel fel.

A hírben szereplő termékek
DRAABE NanoFog levegő párásító
 
DRAABE NanoFog levegő párásító

A DRAABE NanoFog párásító minimális méretekkel rendelkezik, így decensen és észrevétlenül integrálható a helyiségekbe. Legyen szó kis helyiségekről, alacsony mennyezetekről, csekély párásítási igényről vagy érzékeny termelő- és munkahelyekről, a DRAABE NanoFog Evolution és a DRAABE NanoFog Sens szinte láthatatlanul biztosítják a helyiségben az optimális páratartalmat. A készülék alkalmazható például irodában, múzeumban, zajérzékeny alkalmazásoknál, alacsony termelőhelyiségekben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ML Princess/Solo levegő párásító
 
ML Princess/Solo levegő párásító

Az ML levegő párásítás magában foglalja az ML Princess és az ML Solo rendszereket. Nagy párásítási mennyiséggel jellemezhető ipari alkalmazásokhoz alkalmazhatók. A fixen telepített ML vízelőkészítés és magasnyomású pumpa ügyfélspecifikusan alakítható ki és bővíthető. Ezáltal akár óránként 10.000 kg-os párásítási teljesítmények is elérhetők. Alkalmazás: magastól nagyon magasig terjedő párásítási mennyiségek esetén.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DRAABE TurboFogNeo 8 levegő párásító
 
DRAABE TurboFogNeo 8 levegő párásító

A nagy teljesítményű DRAABE TurboFogNeo 8 levegő párásító kifejezetten magas gyártó- és raktárcsarnokokhoz lett kialakítva. A készülékenkénti és óránkénti 32 kg víz teljesítmény kedvező árat és gazdaságos üzemeltetést biztosít a rendszernek. A szükséges 85 baros üzemi nyomást egy magasnyomású pulzációs rendszer biztosítja. A levegő párásítók a mennyezetre szerelhetők és rugalmas, magasnyomású tömlőkkel kapcsolódnak a magasnyomású állomáshoz. Javasolt alkalmazás: mennyezetre történő felszerelés termelő- és gyártócsarnokokban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DRAABE TurboFogNeo levegő párásító
 
DRAABE TurboFogNeo levegő párásító

A DRAABE TurboFogNeo különböző helyiség szituációkban történő egyedi alkalmazásra lett kialakítva. Legyen szó magas csarnokokról, kis helyiségekről vagy bonyolult alaprajzokról, a különböző készülék- és teljesítmény-változatok tetszés szerint kombinálhatók egymással. A rugalmas kombinációs lehetőségek optimális párásítási eredményekhez és gazdaságossághoz vezetnek. Kiválóan alkalmazható falra szerelve termelő- és raktárhelyiségekben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Légnedvesítők
Légnedvesítők
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...