proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Bosch idén is megtalálta Magyarország legjobb fűtésszerelőjét


2019. április 05.

Az első helyezett egy Dacia Dokker Van szervizautó boldog tulajdonosa lett

A Bosch - Európa legnagyobb kondenzációs falikazán gyártója - már negyedszerre hirdette meg fűtésszerelőknek szóló versenyét „Keressük Magyarország Legjobb Fűtésszerelőjét” címmel. A cél az ország legjobb fűtésszerelőjének és fűtésszerelő diákjának megtalálása volt, a felnőtt nyertes pedig egy szervizautóval lett gazdagabb. A három fordulós verseny döntőjét a Bosch 2019.03.23.-án szombaton rendezte meg, Gyömrői úti telephelyén.
A Bosch fűtésszerelő verseny nyertese átveszi a fődíjat
Az egynapos verseny során a 32 diák és felnőtt döntőbe jutott versenyző elméleti és gyakorlati feladatok útján bizonyította rátermettségét, teljesítményüket szakmai zsűri bírálta el.

A tét komoly volt, hiszen az első helyezett, Kovács Attila Székesfehérvárról egy Dacia Dokker Van szervizautó boldog tulajdonosa lett, a második díj egy Bosch Condens 7000i kondenzációs kazán volt az új CT 200-as okosszabályozóval, melyet Pásztor József balassagyarmati fűtésszerelő érdemelt ki, míg a harmadik helyezett a miskolci Bacsó András, aki egy Bosch Condens 2300 W kondenzációs kazánt nyert!
Kovács Attila, a felnőtt versenyzők győztese
A diák versenyzők is legjobb tudásukat megvillogtatva szoros versenyben érték el a következő helyezéseket. Első helyen a békéscsabai Trefort Ágoston Szakgimnázium diákja Németh Tibor végzett, akinek nyereménye egy Bosch GSR 14.4-r LI akkus fúró csavarozó volt. A második helyezettnek járó Bosch PSB 450 RE fúrógép és egy IXO csavarozó szerencsés tulajdonosa Varga Imre lett a szegedi Móravárosi Szakiskolából. Kettejüket a szintén dobogós Kiss Ramon Dániel követte, kinek nyereménye egy Bosch PSB 450 RE fúrógép volt.
Németh Tibor, a diák versenyzők győztese

Amennyiben további kérdése van a fűtésszerelői versennyel kapcsolatban, írjon a Robert Bosch Kft. - Termotechnika Üzletág munkatársának az alábbi információkérés gomb használatával.
 
 

Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Gyömrői út 104.
Telefon: +36 1 879 8690
E-mail:
Web: www.bosch-climate.hu
Vevőszolgálat
   
   
   
A Bosch-csoporthoz tartozó Termotechnika Üzletág célja, hogy más európai országokhoz hasonlóan hazánkban is első helyre kerüljön a fűtéstechnikai berendezések piacának valamennyi szegmensében, valamint energiatakarékosan és környezetbarát módon gondoskodjon a komfortos beltéri klímáról és melegvízről. A fűtéstechnika termékei teljes rendszerként működnek ideálisan, így komplett megoldást kínálnak a fűtőrendszer és melegvíz előállításra is, legyenek azok kondenzációs készülékek, napenergia hasznosító rendszerek vagy vízmelegítők.
Márkanevek: Bosch
Kulcsszavak:  Robert  Bosch  termotechnika  Magyarország  legjobb  fűtésszerelője  2019  fűtésszerelőknek  szóló  verseny