Azonnali, melegvizes fűtésű termoventilátorok a VTS-től

A VTS termoventilátorok a csarnokfűtési megoldások megkerülhetetlen tényezőjévé váltak

Sok évnyi tapasztalat és folyamatos termékfejlesztés vezetett el a VTS mai termékpalettájához. Az alapok változatlanok: letisztult, praktikus dizájn és egyszerű, felhasználóbarát működés, 3 év gyártói cseregaranciával.

Mindez működtethető akár egy sima 230 V-os aljzatba dugva, direkt módon, vagy akár a legösszetettebb MODBUS rendszerű épületfelügyeletre kötve. A kettő között mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb vezérelhetőséget. A VTS neve jó biztosíték a készülékek hibamentes működéséhez, mindezt a katalógusadatok is alátámasztják:
Galéria
  • IP44-es védelem, így vízpárás, vagy fröccsenő vizes területeken (pl: autómosó, fóliasátor, üvegház, stb) is kiválóan alkalmazható.
  • Megnövelt lamellatávolság a hőcserélőn, ezáltal a poros környezetnek is tökéletesen ellenáll. A lerakódásokat könnyen átfújja magán a készülék, de az esetleges takarítást is megkönnyíti az új dizájn.
  • Diffúzor a halkabb és hatékonyabb működésért. A hőcserélő maximális kihasználása mellett és minimális zajszinten tud a készülék egyenletes teljesítményt nyújtani.
  • Tartókonzol minden készülékhez, így oldalfalra és mennyezetre is kiválóan szerelhető. Sőt, flexi bekötésekkel a készülék forgatható marad a konzolon, így szabadon választható a légvetés iránya
  • Választható 1, 2 és 3 soros hőcserélővel is. Egy készülék maximálisan akár 75 kW fűtőteljesítményt is le tud adni.
  • Hűtésre is alkalmazható, a kondenzvíz-elvezetéshez csak egy csepegtetőtálca szükséges.
  • EC motorokkal is elérhető. A leghatékonyabb megoldások közt töredék energiafelvétel (az AC motoros társaihoz képet), fokozatmentes fordulatszám-állíthatóság és a leghalkabb működés jellemzi. Szénkefe nélküli direkt motor-vezérlés.
  • Azonnali fűtés a rendszer beindítását követően.
A VTS termoventilátorok országszerte közkedvelt termékek, és kiváló ár/érték arányuknak köszönhetően a csarnokfűtési megoldások megkerülhetetlen tényezőjévé váltak.
Galéria

A VTS VOLCANO termoventilátorok katalógusait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

 
VOLCANO termoventilátorok

A VOLCANO termoventilátor a modern fűtésrendszerek szerves részét képezi, kiküszöbölve az elégtelen fűtés és negatív atmoszférikus hatás jelenségét. A VOLCANO termoventilátor ötvözi a legújabb technológiai megoldásokat és dizájnt a hatékonysággal. Az egyedi technológiai megoldások, mint a legújabb fejlesztésű ventilátor és megnövelt légszállítási tartomány, lehetővé teszik a VOLCANO VR számára, hogy a helység karakterének és légköbméterének legmegfelelőbb fűtési teljesítményt alkalmazza.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...