proidea.hu online termékinformációs katalógus

Azonnali, melegvizes fűtésű termoventilátorok a VTS-től


2017. március 13.

A VTS termoventilátorok a csarnokfűtési megoldások megkerülhetetlen tényezőjévé váltak

Sok évnyi tapasztalat és folyamatos termékfejlesztés vezetett el a VTS mai termékpalettájához. Az alapok változatlanok: letisztult, praktikus dizájn és egyszerű, felhasználóbarát működés, 3 év gyártói cseregaranciával.

Mindez működtethető akár egy sima 230 V-os aljzatba dugva, direkt módon, vagy akár a legösszetettebb MODBUS rendszerű épületfelügyeletre kötve. A kettő között mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb vezérelhetőséget. A VTS neve jó biztosíték a készülékek hibamentes működéséhez, mindezt a katalógusadatok is alátámasztják:
  • IP44-es védelem, így vízpárás, vagy fröccsenő vizes területeken (pl: autómosó, fóliasátor, üvegház, stb) is kiválóan alkalmazható.
  • Megnövelt lamellatávolság a hőcserélőn, ezáltal a poros környezetnek is tökéletesen ellenáll. A lerakódásokat könnyen átfújja magán a készülék, de az esetleges takarítást is megkönnyíti az új dizájn.
  • Diffúzor a halkabb és hatékonyabb működésért. A hőcserélő maximális kihasználása mellett és minimális zajszinten tud a készülék egyenletes teljesítményt nyújtani.
  • Tartókonzol minden készülékhez, így oldalfalra és mennyezetre is kiválóan szerelhető. Sőt, flexi bekötésekkel a készülék forgatható marad a konzolon, így szabadon választható a légvetés iránya
  • Választható 1, 2 és 3 soros hőcserélővel is. Egy készülék maximálisan akár 75 kW fűtőteljesítményt is le tud adni.
  • Hűtésre is alkalmazható, a kondenzvíz-elvezetéshez csak egy csepegtetőtálca szükséges.
  • EC motorokkal is elérhető. A leghatékonyabb megoldások közt töredék energiafelvétel (az AC motoros társaihoz képet), fokozatmentes fordulatszám-állíthatóság és a leghalkabb működés jellemzi. Szénkefe nélküli direkt motor-vezérlés.
  • Azonnali fűtés a rendszer beindítását követően.
A VTS termoventilátorok országszerte közkedvelt termékek, és kiváló ár/érték arányuknak köszönhetően a csarnokfűtési megoldások megkerülhetetlen tényezőjévé váltak.

A VTS VOLCANO termoventilátorok katalógusait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hungária krt. 162. Hermina Business Tower B
Telefon: +36 1 436 0100
Fax: +36 1 439 1636
E-mail:
Web: www.vtsgroup.hu
Web: www.vtseuroheat.hu
Koós Sándor
EUROHEAT üzletágvezető +36 30 574 5873, +36 1 436 0100
   
   
   
   
Az 1989-ben, Lengyelországban bejegyzett VTS ma már 19 országban van jelen. A VTS a légkezelő berendezések egyik piacvezető gyártója.
Kulcsszavak:  VTS  Group  csarnokfűtés  termoventilátor  rétegződésgátló  ventilátor  Volcano  Mini  VR  Mini  VR1  VR2  VR3  VR-D