proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az év beszállítói között a Texor Műanyagipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


2017. március 16.

Az E.ON Hungária Csoport oklevéllel ismerte el a cég kiemelkedő beszállítói teljesítményét

2017. március elején az E.ON Beszerzési- és Ingatlangazdálkodási Igazgatósága több száz kivitelezője és beszállítója közül 50 céget meghívott az év beszállítója 2017. szakmai díjátadójára.

Az év beszállítói között a Texor Kft.

Az elegáns és rendkívül színvonalas eseményen 10 kiemelt partner kapta meg az elismerő oklevelet, mellyel az E.ON Hungária Csoport elismerte a kiemelkedő beszállítói teljesítményét az adott cégeknek.

A Texor Műanyagipari Kft. ezen 10 szerencsés cég közé sorolhatja magát. A cég számára és dolgozói gárdája számára meghatározó jellegű elismerés volt az oklevél átvétele. Az, hogy érdemessé váltak a megítélésre és az oklevél átvételére nem csak a cég érdeme, hanem az összes partnerük érdeme is, hiszen az ő közreműködésükkel juthattak el erre a szintre.

Az év beszállítói között a Texor Kft.

Amennyiben bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Texor Műanyagipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-4002 Debrecen, Debrecen-Apafa hrsz. 2635.
Telefon: +36 52 316 420
E-mail:
Web: www.texor.hu
Erdélyi István
   
   
   
A Texor Műanyagipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a magyar műanyagcső gyártó piac meghatározó szereplője. Tevékenységének fő profilját a kommunális hálózatok kiépítéséhez szükséges műanyagcsövek gyártása és forgalmazása képezi. Gyártott termékeikhez a vevők igényeit legjobban kielégítő idomrendszert biztosítják A debrecen-apafai telephelyen víz-, gáz-, szennyvíz-, kábelvédő, öntöző- és dréncsövek gyártása és értékesítése történik.
Kulcsszavak:  Texor  E  ON  év  beszállítója  2017