A HAJDU Cégcsoport a hazai és külföldi piacokon egyre sikeresebben mozog

Az állandó fejlődés, a folyamatos beruházások viszik előre Kelet- Magyarország egyik legnagyobb munkáltatóját

Galéria
A HAJDU Cégcsoport árbevétele 2015. évhez hasonlóan 2016-ban is 13,5 mrd Ft volt. Míg 2015-ben az árbevételéhez mindkét termelő cég (HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. és HAJDU Autotechnika Ipari Zrt.) azonos mértékben járult hozzá, addig 2016-ban az HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. árbevétele 10%-kal nőtt, ezzel a cégcsoport árbevételének 55%-át generálta. Fennállásának 65. évében a cégcsoport 10 % feletti növekedést tervez.
A HAJDU cégcsoport a térség jelentős munkáltatója, immár 65 éve biztosít számos család számára biztos megélhetést. A dolgozói létszám is évről-évre bővült, jelenleg mintegy 750 fő veszi fel reggelente a munkát a téglási telephelyen.
A cégcsoport jövedelmezősége stabil, a 2015-ben realizált 500 millió forintos eredményt 2016-ban is sikerült tartani; ezzel együtt a HAJDU Cégcsoport az elmúlt években egyre jelentősebb összegeket fordított beruházásokra, az elmúlt években megtöbbszörözte a beruházásokra fordított forintokat - a termékfejlesztéssel és gyártással foglalkozó HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. számos új termék fejlesztésébe vág bele, az Autotechnikai üzletágban pedig újabb kapacitás-bővítésre készül.
Galéria
HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.

Az üzletágban egy 400 millió forintos fejlesztést hajtottak végre, amely 7 új termék bevezetését szolgálja. A hazai és külföldi piacokon egyaránt egyre sikeresebben mozgó HAJDU Zrt. termékértékesítésből keletkező árbevétele jelentősen emelkedett; az értékesítés döntő többsége a hazai piacon realizálódik, de a cég több, mint 30 országba exportál.
Galéria
Az export értékesítés erősödése elsősorban a kelet-európai piacoknak, azon belül is elsősorban az orosz és román vevői kör bővülésének köszönhető. A kivitelt a cég igyekszik tovább erősíteni, szeretné az export piacokon kereskedelmi partnereinek körét tovább szélesíteni.
Jó hír a magyar vásárlóknak, hogy az itthon piacvezető vállalat szélesebb termékskálán akar tovább erősödni - ehhez kapcsolódóan pedig bizakodásra ad okot, hogy a megújuló energiák használatához kapcsolódó termékeik forgalma jelentősen nőtt.
Galéria
A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti céglogóra kattint.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...