proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hosszan tartó színek a Revco-tól


2019. július 18.

27 év színgarancia a Revco SILICON vakolatra

27 év színgarancia a Revco Silicon vakolatra
A Revco Magyarország Kft. termékfejlesztéseinek, és az épületkémia fejlődésének köszönhetően a törvényileg előírt szavatossági kötelezettségeit meghaladóan, már 2013. áprilisától a SILICON vékonyvakolataira 27 év színgaranciát vállal.

Miben más az új Revco SILICON vékonyvakolat a normál kötőanyagú vékonyvakolatokhoz viszonyítva?
  • Kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik (lélegző rétegrendek esetén kimondottan előnyös).
  • Magas fokú hidrofób (víztaszító) képességének köszönhetően úgynevezett öntisztuló hatással bír (a mikro-szennyeződések kevésbé épülnek be kémiailag a felületbe).
  • Kizárólag UV stabil pigmentekkel történik a színezése (színtartósság).
  • Magas kötőanyag tartalommal bír.
A szilikon kötőanyag rendkívül előnyös tulajdonságának, valamint kizárólag a kiváló minőségű pigmentek használatának köszönhetően a Revco SILICON 1,5 mm-es és a Revco SILICON 2,0 mm-es vakolatra a Revco Kft. kiemelten hosszú idejű, 27 év színgaranciát vállal.

  • Kizárólag a Vario színkártyából, a SILICON színárnyalatokból elérhető színekre, és a Revco Magyarország Kft. előírásainak és gyári technológiájának megfelelően színezett SILICON vakolataira érvényes.
  • Garanciális feltétel a Revco által forgalmazott gyári csomagolású zsákos ragasztótapasz, valamint a fedővakolattal megegyező pigmentet tartalmazó Primer vakolatalapozó használata. (Revco ragasztótapasz használata, csak hőszigetelő rendszerek esetében szükséges.)
  • Legalább egy eredeti vödröt az alapozóból és a vakolatból, valamint a ragasztótapasz egy zsákját meg kell őrizni (a gyártási dátum beazonosíthatósága miatt).
  • Számlamásolat az anyagokról és a kivitelezésről.

 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 5.
Telefon: +36 24 525 525
Fax: +36 24 525 526
E-mail:
Web: https://revco.hu/
Kovácsné Zelenák Adrienn
belső értékesítő +36 30 777 7690
   
   
   
A REVCO Magyarország Kft. 1996 novemberében alakult, és kezdetben kizárólag a Hollandiában gyártott anyagok importjával és értékesítésével foglalkozott. A magyar piacra lépés után hamarosan nagy erőkkel a helyi gyártásra, termékfejlesztésre fókuszáltak, és a cég mára Magyarország egyik meghatározó gyártójává vált. Alapvetően vizes diszperziós termékek gyártására specializálódtak, mely legnagyobb részben vödrös vakolatok és festékek előállítását jelenti, ezen kívül termékeik között megtalálhatók alapozók és felületkezelők, lábazati vakolat és lazúr termékek is, de rendelkeznek komplett, az ÉMI által bevizsgált hőszigetelő rendszerrel is.
Márkanevek: REVCO
Kulcsszavak:  Revco  Silikon  vakolat  szilikon  vékonyvakolat  szilikon  vakolat  színgarancia