Hosszan tartó színek a Revco-tól

27 év színgarancia a Revco SILICON vakolatra

27 év színgarancia a Revco Silicon vakolatra
27 év színgarancia a Revco Silicon vakolatra
Galéria

A Revco Magyarország Kft. termékfejlesztéseinek, és az épületkémia fejlődésének köszönhetően a törvényileg előírt szavatossági kötelezettségeit meghaladóan, már 2013. áprilisától a SILICON vékonyvakolataira 27 év színgaranciát vállal.

Miben más az új Revco SILICON vékonyvakolat a normál kötőanyagú vékonyvakolatokhoz viszonyítva?
  • Kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik (lélegző rétegrendek esetén kimondottan előnyös).
  • Magas fokú hidrofób (víztaszító) képességének köszönhetően úgynevezett öntisztuló hatással bír (a mikro-szennyeződések kevésbé épülnek be kémiailag a felületbe).
  • Kizárólag UV stabil pigmentekkel történik a színezése (színtartósság).
  • Magas kötőanyag tartalommal bír.
A szilikon kötőanyag rendkívül előnyös tulajdonságának, valamint kizárólag a kiváló minőségű pigmentek használatának köszönhetően a Revco SILICON 1,5 mm-es és a Revco SILICON 2,0 mm-es vakolatra a Revco Kft. kiemelten hosszú idejű, 27 év színgaranciát vállal.

  • Kizárólag a Vario színkártyából, a SILICON színárnyalatokból elérhető színekre, és a Revco Magyarország Kft. előírásainak és gyári technológiájának megfelelően színezett SILICON vakolataira érvényes.
  • Garanciális feltétel a Revco által forgalmazott gyári csomagolású zsákos ragasztótapasz, valamint a fedővakolattal megegyező pigmentet tartalmazó Primer vakolatalapozó használata. (Revco ragasztótapasz használata, csak hőszigetelő rendszerek esetében szükséges.)
  • Legalább egy eredeti vödröt az alapozóból és a vakolatból, valamint a ragasztótapasz egy zsákját meg kell őrizni (a gyártási dátum beazonosíthatósága miatt).
  • Számlamásolat az anyagokról és a kivitelezésről.

 

A hírben szereplő termékek

 
REVCO SILICON homlokzati színező vakolat

Gyárilag előkevert, vízzel hígítható, szilikon gyanta kötőanyagú, kvarc töltőanyagú, tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó vödrös kiszerelésű vékonyvakolat, mely a VARIO színkártya meghatározott színeiben kapható. Kiemelkedően jó páraáteresztő képességű, jól tisztítható bevonatot ad. A SILICON vakolat alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint kőzetgyapotos homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására, egyben műemléki épületek optimális bevonata is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...