A 2022-es év színe a dusty pink - JUB Family 100E

A 2022-es év színe a dusty pink - JUB Family 100E

A hamvas rózsaszín gyengéd és nőies, földes tónusával otthonosságot, nyugalmat, melegséget és biztonságot sugároz

Trendi árnyalatával a divat, a lakberendezés és az építészet legújabb irányzatát mutatja meg. Párosításként javasoltak a lágy, különösen a bézs és a barna földtónusok, valamint a melegséget sugárzó fa, textília és fém, mint például a rózsaarany és a réz, vagy a hidegebb, szürke árnyalatok.

A 2022-es év színe a dusty pink - JUB Family 100E
A 2022-es év színe a dusty pink - JUB Family 100E

Mivel a belső terek kialakításánál a színválasztás a legfontosabb feladatok közé tartozik, ezért lényeges, hogy milyen szín-, árnyalat-, textúra- és anyagkombinációkat alkalmazunk lakótereinkben.

A 2022-es év színe kellemes érzéseket ébreszt bensőnkben, biztonságot sugalló közérzetet és hangulatot teremtve. A 2022-re kiválasztott színárnyalat karaktere egyesíti a gyengédséget, a vonzerőt, a melegséget, a szenvedélyt és az energiát, valamint az inspirációt, a türelmet, az elkötelezettséget és a motivációt, egyszóval - a nőiességet, aminek senki sem tud ellenállni.

"Amikor sikerül megtalálnom a nekem való színeket... 
azok a legszebb reggeleimet idézik meg.
és egész napra erőt meríthetek belőlük. 
Segítenek abban, hogy kreatív és magabiztos maradhassak…
és hogy merjek túllépni önmagamon.
A megfelelő színek gondoskodnak arról, hogy
felhőtlenül és elégedetten érezzem magam otthon. 
Az életünk sokkal szebb a hozzánk illő színekben… "

A 2022-es év színe a dusty pink - JUB Family 100E
A 2022-es év színe a dusty pink - JUB Family 100E

A tónus a JUB Favourite Feelings színkártya Family 100E színe, melynek világosabb és sötétebb színárnyalatai is megtalálhatóak a kártyában (A-tól F-ig), ezek valamelyike megfelelő lehet otthona kiszínezéséhez.

A hírben szereplő termékek
DECOR Beton look dekorációs kiegyenlítő anyag JUPOL Trend glitter dekorációs bevonat csillámokkal DECOR Desert dekorációs festék DECOR Glamour metál hatású beltéri falfesték
 
JUB DECOR termékek dekorációs megmunkáláshoz
8 termék

A megfelelő eszköz kiválasztásával és egy kis játékkal, valamint a JUB Decor termékek különböző színárnyalatú kombinációjával és egy kis fantáziával kitűnő műalkotások kerülhetnek ki az ügyes kezek alól, amelyek kialakítják otthonának végső jellegét.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
JUBIN Wood Impregnation UV - átlátszó impregnáló bevonat JUBIN Decor Universal fedőfesték fafelületekhez JUBIN Decor Primer alapozó festék fafelületekhez JUBIN Lasur áttetsző bevonat fafelületekhez
 
JUB termékek fafelületekre
8 termék

A fa sajnálatos módon ki van téve az öregedésnek, valamint a különböző kártevőknek, mikroorganizmusoknak, továbbá a korhadással és a kékpenésszel szemben is megfelelő védelemmel kell ellátni. Védelmük érdekében a JUB az erre vonatkozó kínálatot a Jubin márkanév keretében alakította ki, amely kiváló minőségű és kitűnő tulajdonságokkal rendelkező áttetsző és fedőbevonatokat tartalmaz. A Jubin lazúrbevonatok az áttetsző pigmentekkel és a kötőanyagokkal behatolnak a fába, és védelmet nyújtanak a környezeti hatások okozta igénybevétellel szemben, ugyanakkor viszont megőrzik a természetes megjelenését. Favédő termékek a Jumix rendszerben rendelkezésre álló különböző színárnyalatú fedőfestékek is.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
TRENDCOLOR spray szórásra kifejlesztett homlokzatfesték intenzív színekhez SILICONE Fas spray szilikonos homlokzatfesték gép felhordáshoz ACRYLCOLOR akril homlokzatfesték REVITALCOLOR elemi szálas homlokzatfesték
 
JUB homlokzatfestékek
12 termék

A JUB homlokzatfesték kínálata magába foglalja a sima és érdes felületek első és felújító festését. Figyelembe véve a homlokzatfelület fajtáját, minőségét, korát és állapotát, erősebben vagy kevésbé páraáteresztő, valamint fokozottabban vagy kevésbé víztaszító festékek közül lehet választani. Mindegyik előállítása jó minőségű kötőanyagok és fénytartó pigmentek felhasználásával történik.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
JUPOL Ekonomik beltéri falfesték JUPOL Latex transparent mosható áttetsző bevonat JUPOL Antimicrob nagy fedőképességű mosható beltéri falfesték JUPOL Next matt beltéri falfesték
 
JUB beltéri falfestékek
25 termék

A JUB festékprogramja az eltérő módon igénybevett felületeken történő alkalmazási lehetőség tekintetében különbözteti meg a festékeket. Az erősebben igénybevett felületeken általában mosható festékeket alkalmaznak. A festékek Dipi-termékekkel színezhetők, de a Jumix által kínált színárnyalatok széles választékából is lehet választani.

25 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
JUBIZOL Aerogel finish S szilikonos simított vakolat JUBIZOL CarbonStrong finish S sziloxános simított vakolat JUBIZOL Finish Summer additive adalékanyag vakolatokhoz JUBIZOL Acryl Finish XS akril simított vakolat
 
JUB dekorációs vakolatok
21 termék

A dekorációs vakolatokat a homlokzati és beltéri falfelületek dekorációs védelmére alkalmazzák. Tulajdonságaik alkalmazkodnak a különböző időjárási körülményekhez. A kötőanyag túlnyomó többsége alapján akril, szilikátos, szilikonos és ásványi, a külső megjelenés alapján pedig dörzsölt, simított, szórt vagy hengerelt vakolatokat lehet megkülönböztetni. A kínálatban szereplő számos dekorációs vakolat a Jubizol hőszigetelő rendszerekbe is beépíthető.

21 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
JUBIN Decor Universal fedőfesték fémfelületekhez JUBIN Metal korróziógátló festék fémfelületekre JUBIN Metal Primer alapozó bevonat fémfelületekre JUBIN Email Universal fedőfesték fémfelületekhez
 
JUB termékek fémfelületekre
4 termék

A fém fontos konstrukciós és dekorációs elem, ezért a védelmük érdekében a JUB az erre vonatkozó kínálatot a Jubin márkanév keretében alakította ki, amely kiváló minőségű és kitűnő tulajdonságokkal rendelkező áttetsző és fedőbevonatokat tartalmaz. A fémfelületeket a rozsdásodás miatt korrózió elleni védelemmel kell ellátni, miközben a festett felület is tetszetősebbé válik.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...