A WIENERBERGER a Brick Award 2018. évi fordulójára kiemelkedő téglaépítészeti projektek nevezését várja

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A benyújtási határidő: 2017. április 20.

Szokatlan, kreatív építészeti megoldás Az utolsó kategória középpontjában a tégla használatának olyan innovatív koncepciója és felhasználási módjai állnak, mint az új építési technológiák vagy az egyedi igény szerint készített tégla és új díszítés alkalmazása a projektben. A benyújtott projektben jelentős szerepet kell játszaniuk a kerámia termékeknek, amelyek falazóblokkoktól a falburkoló téglákig, agyagcserepekig és térburkoló klinkertéglákig terjednek. A WIENERBERGER termékek használata nem szükséges feltétele a részvételnek. Külön szempont, hogy a projekt hogyan ötvözi a funkcionalitást, a fenntarthatóságot és az energiahatékonyságot. További kritérium, hogy az aktualitás érdekében a projekt befejezési dátuma 2014 vagy későbbi időpont legyen.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. április 20.

Részletek

A benyújtási szakasz 2017. április 20-i lezárását követően építészeti újságírókból és kritikusokból álló zsűri szűkíti le a beküldött pályázatokat 50 projektre, amelyeket neveznek a 2018. évi WIENERBERGER Brick Award díjra, és amelyek megjelennek majd a verseny kapcsán megjelenő Brick18 kiadványban. Ezt követően egy építészekből álló nemzetközi zsűri választja ki az öt nyertest az egyes kategóriákban, valamint a Nagydíj nyertesét.

A hivatalos Brick Award díjátadó ünnepség Bécsben lesz 2018 tavaszán. Ugyanekkor jelenik meg a Brick18 kiadvány, amelyben mind az 50 nevezett projekt szerepel.

A WIENERBERGER zRt. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti céglogókra kattint.

Kategóriák

Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...