proidea.hu online termékinformációs katalógus

A ROCKWOOL "Vízióból kész épület" címmel nemzetközi versenyt szervez építészeknek


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. december 20.

"Az esztétikum ereje" a verseny mottója, melyre Közép-Kelet-Európa tervezőirodáit, építészeit várják

A legszebb épületeket keresik Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Litvániában, Lettországban és Észtországban. Olyan épületeket, melyek formái magukkal ragadnak, és melyek frappáns építési megoldásokat mutatnak és a modern városképbe jól illeszkednek. "Az esztétikum ereje" a verseny mottója, melyre Közép-Kelet-Európa tervezőirodáit, építészeit várják.

A pályázat kiírói olyan építészeket invitálnak a versenyben való részvételre, akik munkájuk során középpontba állítják a fenntarthatóságot, az esztétikát, és olyan épületeket terveznek, melyek fontos elemei lesznek a jövő városainak. Az ilyen módon tervezett épületek alapvető jellemzői a tűzvédelem, a megfelelő hő- és hangszigetelés, a látványos vizuális megoldások alkalmazása, valamint az újrahasznosítható anyagok használata. Egyszóval: az ilyen épületek egyszerre ember- és környezetbarát módon léteznek.

Pályázni olyan, már megvalósult, működő épület bemutatásával lehet, melynek hő- és/vagy hang- és/vagy tűzvédelmi szigetelését ROCKWOOL termékek felhasználásával valósították meg, valamint az épületet a 2018. év során adták át, vagy újították fel.

Két kategóriában várják az anyagokat:

- megvalósult, új épület,

- illetve megvalósult, korszerűsített, felújított épület.

A versenyre pályázni legkésőbb 2019. 01. 31-ig lehet.

A verseny fődíja: 5000 euró (kategóriánként) a további három helyezett 1000 eurós díjazásban részesül.
ROCKWOOL - Vízióból kész épület - Pályázat 2019
A 2017-es „Vízióból kész épület” építészverseny díjazott épülete (Óvoda épülete Zory, Lengyelország)


További információt a pályázatról, a jelentkezési lapot, a kitöltendő nyilatkozatot és a versenyszabályzatot a ROCKWOOL oldalán, ide kattintva találja meg.

A ROCKWOOL termékek letölthető adatlapjait a hír alatti céglogóra kattintva érheti el.

 

Cég
Székhely: H-8300 Tapolca, Keszthelyi út 53.
Telefon: +36 1 225 2405
Fax: +36 1 225 2401
E-mail:
Web: www.rockwool.hu
   
   
   
   
   
A ROCKWOOL vállalatcsoport a világ vezető szállítója a kőzetgyapot termékek terén. Küldetésük, hogy vevőik számára preferált szállítókká váljanak versenyképes márkatermékeikkel, beleértve a szaktanácsadást is, és eközben hozzááruljanak az energiahatékonyság, a tűzbiztonság, a jobb akusztika és a beltéri klíma megvalósulásához.
További hírek a Kőzetgyapot szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  ROCKWOOL  pályázat  Vízióból  kész  épület  nemzetközi  verseny  építészeknek  építészeti  pályázat  hőszigetelés  hangszigetelés  tűzvédelmi  szigetelés  kőzetgyapot