proidea.hu online termékinformációs katalógus

Visegrádi Négyek Családi házai pályázat


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2011. június 21.

Beadási határidő: 2011. augusztus 29.

A Visegrádi Négyek (V4) országai - Lengyelország, Szlovákia, Csehország és Magyarország - 10-10 kiemelkedő családi házát bemutató vándorkiállítása idén ötödik alkalommal lesz megtekinthető, a résztvevő országok között elsőként Budapesten, az Építészet Világnapjára szervezett események között. A Magyarországot képviselő épületeknek és tervezőiknek a négy országot végiglátogató vándorkiállításon lehetősége nyílik nemzetközi porondon is bemutatkozni, és megmutatni a kortárs magyar építészet egy szegmensét. A kiállításon való megjelenésre a Magyar Építőművészek Szövetsége és az "Év Háza 2011" pályázat Bíráló Bizottsága által kiírt pályázat útján van lehetőség. A 10 épület közötti szereplésről az "Év Háza 2011" Pályázat Bíráló Bizottságának tagjai döntenek 2011. szeptember 10-ig.

Bírálati szempontként a "Visegrádi Négyek Családi házait" kereső zsűri is Nagy Tamás DLA, az "Év háza 2011" pályázat Bíráló Bizottsága elnökének gondolatait választotta:
"Nyakig ülve a válságban, a tartalékokat beosztva, felélve, megbízókra vár az építész társadalom. Egyikünk sem lát a jövőbe, senki nem tudja, hogy meddig tartanak a szűkös napok. Egyet viszont tudunk, hogy meg kell tanulnunk takarékosabban élni. Takarékosabb házakat építeni. Hiszem, hogy lehet szerényebb anyagi körülmények között is jó építészetet csinálni. Lesznek-e bizonyító erejű munkák 2011-ben?"

A V4-ek családi házait bemutató kiállítás a Magyar Építőművészek Szövetsége székháza, Kós Károly termében nyílik, 2011. október 3-án, az Építészet Világnapján, délelőtt, illetve a Magyarországot képviselő 10 épületről a Régi- Új Magyar Építőművészet összeállítást készít.

Pályázati kiírás
Bővebb információ az evhaza.hu oldalon.
Visegrádi Négyek Családi házai Pályázat
Ha a Visegrádi Négyek Családi házai pályázattal kapcsolatban további tájékoztatást szeretne kérni a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
   
   
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  évháza  v4