proidea.hu online termékinformációs katalógus

Végleges a program a Mérnökszakmai megoldások konferencián


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2013. január 28.

Épületrehabilitációk - Szezon előtti konferenciasorozat országszerte

MÉK: 2 pont (2012/408), MMK: 2 pont (02/2013/0001)

Épületfelújításokra mindig szükség lesz - még az építőipar válsága idején is biztos piacra számíthatnak azok a szakemberek, akik ezzel a szakterületekkel foglalkoznak. A Mérnökszakmai megoldások országos konferenciasorozat szervezői ezért választották központi témának az épületrehabilitációkat, melyekhez magas szintű mérnöki tudás szükséges.

Elkészült a konferencianapok végleges programja: a fő vonulat az épületek meglévő szerkezetének állagmegóvása, a falazatok, tartószerkezetek, különleges formák hibáinak javítása, a tető terhelés nélküli felújítása, mind magas, mind lapostető esetében. Előadások hangoznak el a falak és lábazatok vízszigeteléséről, amellyel az épületek állagromlásában az egyik legnagyobb veszélyt lehet elhárítani, illetve szó esik az energiatakarékosság érdekében is végzett hőszigetelési megoldásokról is.

Érdekes megoldások 4 percben
A konferencia újdonsága, hogy egyetemi oktatók rövid, kb. 4 perces videóelőadásaikban bemutatják a témához kapcsolódó kedvenc projektjüket, mely egyedi, érdekes megoldást vázol egy-egy épület rekonstrukciójához, rehabilitációjához. Szó lesz az ilyen esetekben szükséges jogi tudnivalókról is. A későbbiekben ezek a kisfilmek a Duna TV "Építészet XXI".című műsorában is megjelennek.

Tervezett időpontok:
2013. január 29. - Veszprém
2013. január 31. - Budapest
2013. február 5. - Pécs
2013. február 7. - Győr
2013. február 12. - Kecskemét
2013. február 14. - Nyíregyháza

Részvételi díj: bruttó 3 800 Ft

A rendezvénysorozat programja elérhető a rendezvény honlapján.

Online regisztráció

A rendezvény médiatámogatója az E-Build és a ProIDEA.

Ha a Mérnökszakmai Megoldások 2013 konferencia-sorozattal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
   
   
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
Kulcsszavak:  build-communication  felújítás  rehabilitáció  szigetelési-megoldás  épületenergetika  aláfogatás  tetőtér-beépítés