proidea.hu online termékinformációs katalógus

Város-rehabilitáció a VIII. - IX. kerületben


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2010. május 17.

Építész klub - szakmai kerekasztal-beszélgetés

Honnan és hová tart Budapest belső területeinek rehabilitációja, illetve kiemelten a VIII. - IX. kerületben. Mit lehet és mit érdemes tenni, hogyan történik ez tőlünk nyugatabbra.

Erő Zoltán építész, ezekkel és hasonló kérdésekkel foglalkozó előadása nyitja meg a VIII. - IX. kerület rehabilitációjával foglalkozó, a IX. kerület egyik ipari műemlékében, a loft irodaházként is hasznosított Hungária Malom Udvarban, a Malom Kávézóban megrendezésre kerülő építészeti kerekasztal beszélgetést. Az este témája általában a város-rehabilitáció, illetve ezen belül a VIII. - IX. kerületben az elmúlt években tapasztalható látványos átalakulások. Maga a tágabban és szűkebben vett helyszín, a hasznosított ipari műemlék, a Hungária Malom Udvar és a Malom Design Kávézó is apropót ad a témának. Milyen szerepe lehet az elkövetkező években a megújuló VIII. - IX. kerületnek, van-e egységes elgondolás Budapest és a megújuló VIII. - IX. kerület viszonyára, van-e piaca a loftként aposztrofált épületekben kialakított lakásoknak, irodáknak, mi állja útját egy-egy műemlék felújításának és hasznosításának, mit érdemes felújítani. A rendezvényen megkérdezik minderről Ráday Mihályt, a Budapesti Városvédő Egyesület elnökét. A beszélgetés vendégei lesznek Fábián László építész, a Mérték Építészeti Stúdió ügyvezetője és Radványi Gábor, a Futureal Csoport főépítésze, akik a Corvin köz a Szigony utcáig tartó terület átalakításának is szereplői, de nem csupán ebben a minőségükben kérdezik őket. Moderátor: Tóth Balázs - építész, a Magyar Építőművészek Szövetségének tagja

Időpont: 2010. június 3., csütörtök, 16.00-18.00, regisztráció 15.30-tól
Helyszín: Hungária Malom Udvar, Malom Kávézó (IX. Soroksári út 48.)

A részvétel regisztráció ellenében ingyenes, regisztráció nélkül a helyszínen 2 000 Ft+ÁFA

Város-rehabilitáció a VIII. - IX. kerületben
A rendezvényre jelentkezni vagy további információt kérni a Build-Communication Kft. munkatársától az alábbi Információkérés gomb segítségével lehet.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
   
   
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  város  rehabilitáció