proidea.hu online termékinformációs katalógus

Várépítő nap, tanácsok a sikeres pályázáshoz, 2018. február 23-án


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. február 19.

Segítség a Várépítő pályázaton történő sikeres induláshoz, vagy az ott pályázható termékek felhasználáshoz

Várépítő nap

Már több mint 10 millió forint értékű építőanyag gyűlt össze a 2018. évi, gyermekintézmények és műemlékek beruházásait építőanyaggal támogató Várépítő pályázaton és ez még nem a vége. A pályázni szándékozó intézmények sok praktikus tanácsot kaphatnak, hasznos információval gazdagodhatnak a február 23-án megrendezésre kerülő Várépítő napon, Budapesten, a Kortárs Építészeti Központban.

Február 23-án, délelőtt 10.00-14.00 között a Várépítő pályázaton történő sikeres induláshoz, vagy az ott pályázható termékek felhasználáshoz kaphatnak a segítséget a résztvevők a pályázat szervezőitől és a felajánló cégek műszaki szakembereitől.
Jelentkezés a tájékoztató rendezvényre

2018-ban a lassan két évtizede működő Várépítő pályázaton már eddig több mint nettó 10 millió forint értékű építőanyag és készpénz felajánlás jött össze, amelyre március közepén megnyíló online felületen lesz lehetőség pályázni.
A legtöbb felajánlott építőanyaggal - tetőcseréppel, ereszcsatornával, tetőszigeteléssel, tetőablakkal és tetőbevilágítóval - ismét tetőfelújítások kezdődhetnek, de már biztosan lehet pályázni hőszigetelésre, vízszigetelésre, burkolatragasztóra is. A pályázható termékek köre március közepéig még bővül.

Ha további kérdése lenne a Várépítő pályázattal vagy a Várépítő nappal kapcsolatban a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
   
   
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  várépítő  pályázat  építőanyag  pályázat  gyerekintézmény  műemlék