Várépítő nap, tanácsok a sikeres pályázáshoz, 2018. február 23-án

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Segítség a Várépítő pályázaton történő sikeres induláshoz, vagy az ott pályázható termékek felhasználáshoz

Várépítő nap
Várépítő nap
Már több mint 10 millió forint értékű építőanyag gyűlt össze a 2018. évi, gyermekintézmények és műemlékek beruházásait építőanyaggal támogató Várépítő pályázaton és ez még nem a vége. A pályázni szándékozó intézmények sok praktikus tanácsot kaphatnak, hasznos információval gazdagodhatnak a február 23-án megrendezésre kerülő Várépítő napon, Budapesten, a Kortárs Építészeti Központban.

Február 23-án, délelőtt 10.00-14.00 között a Várépítő pályázaton történő sikeres induláshoz, vagy az ott pályázható termékek felhasználáshoz kaphatnak a segítséget a résztvevők a pályázat szervezőitől és a felajánló cégek műszaki szakembereitől.
Jelentkezés a tájékoztató rendezvényre

2018-ban a lassan két évtizede működő Várépítő pályázaton már eddig több mint nettó 10 millió forint értékű építőanyag és készpénz felajánlás jött össze, amelyre március közepén megnyíló online felületen lesz lehetőség pályázni.
A legtöbb felajánlott építőanyaggal - tetőcseréppel, ereszcsatornával, tetőszigeteléssel, tetőablakkal és tetőbevilágítóval - ismét tetőfelújítások kezdődhetnek, de már biztosan lehet pályázni hőszigetelésre, vízszigetelésre, burkolatragasztóra is. A pályázható termékek köre március közepéig még bővül.

Ha további kérdése lenne a Várépítő pályázattal vagy a Várépítő nappal kapcsolatban a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...