proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor, Geberit, Fernox tervezői előadássorozat


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. szeptember 09.

Ingyenes előadások 6 helyszínen és időpontban 2016 őszén


Szeretettel várják Önt az őszi tervezői előadásokra, ahol az Uponor, a Geberit és a Fernox prezentálja a 2016-os újdonságokat, illetve új termékekeit, rendszereit. Releváns információk a fejlesztésekről, első kézből!

Helyszín és időpont:
  • 2016. szeptember 22., Budapest
A pontos helyszínekről és a részletes programról a későbbiekben küldenek értesítést.
Az előadás minden helyszínen 17:00 órakor veszi kezdetét.
A program után minden kedves érdeklődőt vacsorával és korlátlan üdítőfogyasztással várnak.

A tervezői előadássorozattal kapcsolatban bővebb információt az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától kérhet az Információkérés gomb megnyomásával.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz u. 2.
Telefon: +36 1 204 4187
Fax: +36 1 204 4190
E-mail:
Web: www.geberit.hu
   
   
   
   
   
A Geberit csoport a szanitertechnika területén Európa piacvezetője és világméretű szolgáltatója. A termékskála nyolc termékcsoportot foglal magába: vízellátó és fűtési rendszer, lefolyórendszer, speciális szaniterek, falsík előtti szerelési rendszer, falon kívüli öblítő rendszer, közösségi helyiségek szerelvényei, szaniterek kiegészítő szerelvényei, megmunkáló szerszámok.
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 2.
Telefon: +36 24 506 110
Fax: +36 24 460 721
E-mail:
Web: www.fernox.hu
   
   
   
   
   
A Fernox Európa vezető háztartási és ipari vízkezelési termék gyártója. A Fernox a központi fűtés rendszerek hatékonyságának megőrzését elősegítő termékcsoportot fejlesztett ki, melyek hosszú távú védelmet biztosítanak korrózió és vízkőlerakódással szemben.
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Uponor  Geberit  Fernox  tervezői  előadások  épületgépészet