proidea.hu online termékinformációs katalógus

LoRa kommunikációs eszközök alkalmazása és integrálása tanfolyam


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2019. február 13.

2019. március 13-án és április 3-án az SB-Controls oktatótermébe várják az érdeklődőket

LoRa tanfolyam 2019. március 13. és április 3., SB-Controls Kft. LoRa tanfolyam 2019. március 13. és április 3., SB-Controls Kft.
Az SB-Controls Kft. tanfolyamot szervez a LoRa kommunikáció iránt érdeklődőknek, amelynek célja a résztvevők munkáját megkönnyítő ismeretek és alkalmazási lehetőségek átadása.

Tanfolyam időpontja: 2019. március 13. 9-16 óra
Tanfolyam ismétlése: 2019. április 3. 9-16 óra

Tanfolyam helyszíne: SB-Controls Kft., oktató terem (2038 Sóskút, Ipari Park 3508/64 Hrsz.)

Miért érdemes részt venni a tanfolyamon és megismerni a LoRa kommunikációt?

A tanfolyam célja megismertetni a résztvevőket a 868 MHz-es ISM sávban (ipari, tudományos és orvosi sáv - Industrial, Scientific and Medical, ISM band), engedélyezéshez nem kötött kis teljesítményű rádióval (25 mW) 10-15 km távolság áthidalására képes LoRa (Long Range) technológiával és az ebből származó előnyökkel.
A tanfolyam külön figyelmet szentel a gyakorlati megoldásoknak és konfigurációs feladatok segítségével mutatja be az alkalmazási lehetőségeket.
A LoRa WAN technológia egyik legnagyobb előnye robusztus üzemén kívül annak rendkívüli energiahatékonyságában rejlik, szenzor és gateway (bázisállomás) oldalon egyaránt. Az egyes szenzorok, adatforrások, képesek akár 5-10 évig is külső energiaforrás nélkül működni és közben folyamatosan információt, mérési adatokat szolgáltatni a felügyelni kívánt területről, berendezésről.

Tartalom:
  • LoRa kommunikáció felépítése
  • ATIM modemek típusai, telepítése
  • Adatkiolvasási lehetőségek
    • számítógépen futó szoftver
    • VISION integrálási lehetőségek
  • SPN - Small Private Network lehetőségei
Bevezető akció!
Kiemelt téma lesz az impulzusadós mérőórák adatgyűjtése és a Modbus kommunikációs információk begyűjtése a telepítéstől az adatkiolvasási lehetőségekig. A két modemtípusra az SB-Controls Kft. bevezető áron (193 460 Ft + Áfa) csomagakciót hirdet, amelynek tartalma: 1 db ACW/LW8-MR2, 1 db ACW/LW8-DINRS, 1 db KerLink iFemtoCell Gateway, 1 díjmentes AH account.

Tanfolyamon való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött!
Itt tölthető le a jelentkezési lap
Jelentkezésüket az office@sb-controls.hu e-mail címen várják.

Az új LoRa- kommunikációs modulok letölthető termékismertetőit megtalálja, ha az alábbi képre kattint. Amennyiben további információt szeretne kérni az SB-Controls Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2038 Sóskút, Ipari Park 3508/64 Hrsz
Telefon: +36 23 501 170
Fax: +36 23 501 180
E-mail:
Web: www.sb-controls.hu
Web: www.saia-pcd.com
Opitzer Gábor
ügyvezető +36 23 501 170
   
   
   
   
A cég 1993 szeptemberében alakult. Fő tevékenysége a Saia-Burgess Electronics termékeinek magyarországi képviselete és kizárólagos forgalmazása. A tevékenységének része a különböző automatizálási munkákban való részvétel, illetve azok fővállalkozása. A forgalmazott Saia® PCD folyamatirányító berendezésekkel gyakorlatilag minden technológiai irányítási feladat megoldható.
Márkanevek: Saia
További hírek a Vezeték nélküli hálózatok termékkategóriában
További hírek az Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  SB-Controls  Kft  LoRa  kommunikáció  ISM  band  ISM  sáv  Industrial  Scientific  and  Medical  Long  Range  technológia  LoRa  WAN  technológia  ATIM  modem  SPN  Small  Private  Network  tanfolyam  akció  ACW/LW8-MR2  ACW/LW8-DINRS  KerLink  iFemtoCell  Gateway  AH  account