proidea.hu online termékinformációs katalógus

REHAU Szakmai Nap, 2017. május 31.


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. április 10.

Komfort, gazdaságosság, értékteremtés – lakóépületek építése


Helyszín: MOM Kulturális Központ, Budapest

Az épületeknek energiahatékonyabbá, az élettereknek és munkakörnyezeteknek rugalmasabbá és egyedibbé kell válniuk. A jelenkori építés gazdasági és komfort kihívásai összetettek és hatékony, fenntartható megoldásokat, valamint felelősségteljes tervezést és kivitelezést követelnek.

A jövőt megálmodó kutatók, építészek, várostervezők, beruházók vagy energiaszakértők mindenütt már ma a jövő városainak, élettereinek megtervezésén dolgoznak. Az urbanizációs trendek hatásának megfelelően a „smart city”, az okos város a cél, vagyis a fenntartható fejlődés, a hatékony és gazdaságos üzemelés, valamint a jó életminőség egysége.

Erre törekszik a REHAU is. A polimerek tapasztalt szakértőjeként haladó technológiákkal és fenntartható rendszermegoldásokkal világszerte döntően hozzájárulnak a víz higiéniai szempontból kifogástalan feldolgozásához, a természetes energiaforrások kiaknázásához és hatékony használatához, a lakó- és munkakörnyezetek okos kialakításához.

Idei szakmai konferenciájuk előadásait átfogóan a családi házak és a társasházak témakörének szentelik. Hagyományaikhoz híven meghívott előadók közreműködnek a téma feldolgozásában, akik szaktekintélynek számítanak saját területükön.
A gyártói oldalt olyan neves cégek képviselik, mint a CRH Magyarország és a Stiebel Eltron.

Meghívott előadók: Ditróy Gergely, ingatlandivízió vezető, Portfolio Csoport; Terjék István, ügyvezető, TRX Consulting Kft.; Benyáts András, épületgépész tervező, B&M2007 Kft.; Dr. Kistelegdi István DLA, egyetemi tanár, kutatásvezető, PTE PMIK Energiadesign Tanszék.
A rendezvény házigazdája McMenemy Márk műsorvezető lesz. A nap folyamán igényes meglepetésprogrammal és vendéglátással kedveskednek látogatóiknak.

Ha a REHAU Szakmai Nappal kapcsolatban további információt szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
Telefon: +36 23 530 700
Fax: +36 23 530 707
E-mail:
Web: www.rehau.hu
Lászlófi András
műszaki tanácsadó - épületgépészet  
   
   
   
   
A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  rehau  lakóépület  smart  city  komfort  gazdaságos  üzemeltetés