proidea.hu online termékinformációs katalógus

ProIDEA 2005. - évvégi összegzés


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2005. december 16.

A ProIDEA a leglátogatottabb magyar épületgépészeti és épületvillamossági website lett. A szerkesztő megköszöni a hírek olvasóinak az eddigi bizalmat.

Tisztelt Olvasó!

Engedje meg, hogy a ProIDEA Hírlevél szerkesztőjeként kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánjak Önnek. Fiatal szolgáltatásunk történetében először nyílik alkalmam erre, és az ünnepi hangulatban közeledő évvége remek apropót nyújt egy rövid visszatekintésre.

A ProIDEA online termékinformációs katalógust 2005. júniusában indította az addig projektinformációs és piackutatási szolgáltatásairól ismert E-Build Kft.
Első lépcsőben az épületgépészeti és az épületvillamossági termékek, termékinformációk kerültek publikálásra, de már nem kell sokáig várakozniuk azoknak sem, akik az Építés és Épületberendezés termékcsoportjaiban is böngésznének. A ProIDEA már az indulás pillanatában a legnagyobb olyan gyártófüggetlen, online adatbázis volt, amely építési termékeket és azok információs anyagait tartalmazza; szeptember óta pedig a leglátogatottabb épületgépészettel és épületvillamossággal foglalkozó magyar website.

ProIDEA 2005. - évvégi összegzés

A ProIDEA alapvető célja, hogy a tervezőknek, a kivitelezőknek és az építtetőknek átfogó tájékoztatást nyújtson az épületek megvalósítása és üzemeltetése során felhasználásra kerülő termékekről, illetve azok gyártóiról, forgalmazóiról. A hírlevél segítségével havi rendszerességgel, a híroldalon pedig folyamatosan tájékozódhatnak az érdeklődők a termékújdonságokról, a gyártókkal kapcsolatos eseményekről, szakmai rendezvényekről. Örömömre szolgál, hogy Önt is a hírek mintegy 3.000 olvasója között köszönthetem. Bízom benne, hogy jövőre is megtiszteli a ProIDEA oldalait és elektronikus hírlevelét az érdeklődésével.

Kívánom, hogy pihenéssel teljenek az ünnepek, de ha mégis munkával (is) tölti ezt az időszakot, nem lesz egyedül. A ProIDEA szerverei az év 365 napján, napi 24 órában azért dolgoznak, hogy bármikor hozzájusson a munkájához szükséges termékinformációkhoz.

Az E-Build Kft. összes munkatársa nevében boldog karácsonyt, és sikeres új évet kívánok!

Csáky István
szerkesztő
 

Cég
Székhely: H-1144 Budapest, Kőszeg u. 25.
Postacím: H-1583 Budapest, Pf. 9.
Telefon: +36 1 479 8040
Fax: +36 1 383 1890
E-mail:
Web: www.ebuild.hu
Web: www.ibuild.info
   
   
   
   
   
   
   
Az 1999-ben alapított E-Build Kft. projektinformációs és termékinformációs szolgáltatást nyújt a magyar és a román építési piac szereplőinek.
Márkanevek: ibuild.info, ProIDEA, EBI