proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Profilo Smart rendszerben rejlő lehetőségek az akadálymentesítés és a belsőépítészet területén


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2010. május 12.

A B&K Kft. és a K-Design S.r.l. közös pályázatot hirdet

A Profilo Smart rendszerben rejlő lehetőségek bemutatása

A B&K Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. és a K-Design S.r.l. (Italy) közös pályázatot hirdet: 2010. április 30. és 2010. június 30. közötti időszakra.

A pályázat célja: Bemutatni a Profilo Smart rendszerben rejlő lehetőségeket az akadálymentesítés és a belsőépítészet területén.

Előszó:

A B&K Kft. közel húsz éve van jelen a hazai építőipari piacon. Termékpalettáján számos automatizált higiéniai berendezés megtalálható, mint például infravezérlésű csaptelepek és öblítő szelepek, vagy időzített nyomógombos csaptelepek, de fontos termékcsoportot képeznek a szaniter válaszfalak és az akadálymentesítéshez szükséges kapaszkodók, kiegészítő berendezések is. A cég saját gyártású termékei mellett, nagy múltú olasz és spanyol gyártók berendezéseit forgalmazza. Egyik ilyen beszállító partnere a K-Design S.r.l. Az olasz cég kiváló minőségű, elsősorban az akadálymentesítés területén alkalmazható termékeket forgalmaz szerte Európában. Legújabb, a magyar piacon eddig ismeretlen termékcsaládja Profilo Smart néven kerül bevezetésre.

Szempontok a pályázattal kapcsolatban:
- A pályázó tervező a Profilo Smart rendszer elemeinek felhasználásával rendezzen be egy általa szabadon kiválasztott helyiséget. A tervek készítése során tartsa szem előtt a rendszer elemeinek adottságait, ugyanakkor önálló, további bővítő elemekre vonatkozóan is tehet javaslatot.
- Fürdőszobák és zuhanyzók berendezésére irányuló pályamunkák mellett, szállodai szobákra, kórtermekre, magánlakásokra, stb. vonatkozó pályaművek is részt vehetnek az értékelésben.

Pályázati feltételek:
Pályázhat bármely természetes vagy jogi személy.
A pályaművet elektronikusan kell elkészíteni.
A pályaművek javasolt kiterjesztése:
1. látványfotók esetén: *.jpeg, *.bmp, *.pdf, *.tif. Minimum 300 dpi felbontásban.
2. tervezői állományok esetén: *3DS, *IGES, * STEP, *.DXF, *.DWG

A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy kiválasztott pályaművét a B&K Kft. és a K-Design S.r.l. a továbbiakban térítésmentesen és szabadon felhasználja. A beérkező pályázati munkák függvényében, a pályázat kiírója, azaz a B&K Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy egy vagy több díjkategóriában ne hirdessen győztest, illetve arra is, hogy egy adott díj kategóriában több győztest is hirdessen (akiket külön-külön megillet a teljes díjazás).

A pályamunkák beérkezésének határideje: 2010. szeptemkber 30. 16 óra
A határidő után benyújtott pályázatok nem kerülnek elbírálásra.

A pályázatok elbírálási határideje: 2010. október 20.

A pályázatok benyújtásának módja:
Postai (B&K Kft. 2200 Monor, Mátyás király u. 13.) vagy elektronikus (varga_gabor@bandk.hu) úton. Postai úton történő feladáskor a pályaművet digitális adathordozón (CD) kell megküldeni. A levélen kérik feltüntetni: Profilo Smart. Az alkotás mellett külön borítékban vagy fájlban csatolni kell a pályázó nevét, értesítési címét, e-mail címét, telefonos elérhetőségét és a pályamű fantázianevét.
A beküldött alkotásokat a B&K Kft. és a K-Design S.r.l. munkatársaiból, illetve meghívott szakemberekből álló zsűri bírálja el. A három legsikeresebb pályamű alkotója díjazásban részesül.
A beérkezett pályamunkák regisztrációja után minden pályázót e-mailben értesítenek az elbírálás eredményéről. Mindezeket az információkat a www.bandk.hu honlapon is közzéteszik.

Díjkategóriák:
1. helyezett: céglátogatással (K-Design S.r.l) egybekötött két napos utazás 1 fő részére az észak olaszországi La Spezia városába, utazással, szállással, a K-Design jóvoltából.
2. helyezett: két napos wellness hétvége a monori Nyerges Hotelben 2 fő részére a B&K Kft. felajánlásával.
3. helyezett: borkóstolóval egybekötött pincevacsora 6 fő részére a monori pincefaluban a B&K Kft. felajánlásával.

Ha a Profilo Smart rendszerhez kapcsolódó pályázatról további információt szeretne megtudni, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Hír
Profilo Smart - Konzol a jövőbe
2010.05.07    
További hírek a Mosdók felszerelései mozgáskorlátozottaknak termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  Profilo  Smart  K-Design  S  r  l  akadáymentes  akadálymentesítés  pályázat  fürdőszoba