proidea.hu online termékinformációs katalógus

Búvár kútszivattyúk kiválasztása, működése, telepítése - szakmai nap a Profilaxisnál


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. március 08.

A rendezvény a Profilaxis irodájában lesz 2017. április 4-én, 9 órakor

A Profilaxis Kft. szeretettel küldi meghívóját szakmai előadására, ahol igyekeznek válaszolni minden búvár kútszivattyúval kapcsolatos kérdésre.

Vendég: Giovanni Dal Vecchio Úr, a ZDS értékesítési és marketing igazgatója.

Témák:
  • Profilaxis Kft. (forgalmazó) és ZDS Srl. (gyártó) rövid bemutatása
  • A ZDS 4"-os kútszivattyúk bemutatása, műszaki jellemzők, fejlesztések
  • Hogyan válasszunk szivattyút?
  • Gyakori telepítési hibák
  • Mit tehetünk a szivattyú védelmében?
  • Hidrofor tartály méretezése, nyomáskapcsoló beállítása, szárazonfutás elleni védelem lehetőségei (gyakorlati bemutató)
A rendezvény helyszíne: Profilaxis Kft. irodája 2049 Diósd, Vadrózsa u. 13.

Ideje: 2017. április 4. kedd, 9 óra

Várnak minden kútszivattyú üzemeltetéssel, telepítéssel foglalkozó szakembert, viszonteladót, tervezőt és érdeklődőt, aki szeretné fejleszteni tudását vagy szeretné megosztani tapasztalatait a fent felsorolt témákban.

A Profilaxis Kft. több, mint 27 éve képviseli a világ vezető szivattyú és vízminőség mérő műszerek gyártóit Magyarországon. Egy évtizede foglalkozik a lakosság számára is elérhető búvár kútszivattyúk forgalmazásával, szaktanácsadással.

Jelentkezzen most, illetve küldje el kérdéseit az alábbi Információkérés gomb segítségével a Profilaxis Kft. munkatársának, vagy írjon válaszlevelet a regisztracio@profilaxis.hu címre! Ne felejtse el megadni nevét, telefonszámát e-mail címét (ahová a visszaigazolást küldhetik) és a résztvevők számát.
Az előadáson bemutatott ZDS 4"-os szivattyúkról bővebb információkat olvashat, ha az alábbi képre kattint.
 
 

Termék
ZDS 4"-os csőkút búvárszivattyúk

A ZDS olasz gyártó több évtizedes tapasztalattal rendelkezik búvár kútszivattyúk gyártását illetően. A szivattyúk mind az ipar, mind a lakosság körében kiválóan alkalmazhatók. Üzembe helyezésük egyszerű. A hosszú távú, hibamentes üzemeltetéshez a gyártó minden segítséget megad fejlesztései által. A ZDS szivattyúk homoktűrő képessége kiváló, védelmükről számos módon lehet gondoskodni: vízszint érzékelő automatika, beépített motorvédelem, fázisfigyelő rendszer stb. A ZDS 4"-os szivattyúk egyfázisú vagy háromfázisú motorokkal vannak szerelve. Az egyfázisú motorok motorba épített vagy külső kapcsolódobozba szerelt kondenzátorral rendelhetők. A hűtőközeg lehet víz vagy olaj. A gyártó 2 év garanciát vállal termékeire.

Cég
Székhely: H-2049 Diósd, Vadrózsa utca 13.
Telefon: +36 23 545 293
Fax: +36 23 545 093
E-mail:
Web: www.profilaxis.hu
Szabados Ágnes
marketing vezető  
jelentkezés
  +36 23 545 293, +36 23 545 393
   
Vegyszerek átfejtése, oldása, az oldat adagolása, technológiai folyamat paramétereinek mérése, adagolószivattyúk szabályozása, hálózati víz nyomásfokozása, iszapok és nehezen folyós anyagok továbbítása, átemelése... A PROFILAXIS Kft. 1990 óta foglalkozik az említett berendezések forgalmazásával, telepítésével, szervizelésével, szaktanácsadással, valamint az egyes résztechnológiák megvalósításával.
Márkanevek: DP-Pumps, Milton Roy, Milton Roy Mixing, Sensorex, Joval, Kirloskar, Walchem, Toyo, FTI (Finish Thompson Inc.), Pumpex, GWS (Global Water Solutions), PXLOW, Berger (korábban EDO)
További hírek a Csőkút búvárszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Szivattyúk, keverők termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Profilaxis  Kft  szakmai  rendezvény  búvár  kútszivattyú  búvárszivattyú  csőkút  szivattyú