Búvár kútszivattyúk kiválasztása, működése, telepítése - szakmai nap a Profilaxisnál

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A rendezvény a Profilaxis irodájában lesz 2017. április 4-én, 9 órakor

Hidrofor tartály méretezése, nyomáskapcsoló beállítása, szárazonfutás elleni védelem lehetőségei (gyakorlati bemutató) A rendezvény helyszíne: Profilaxis Kft. irodája 2049 Diósd, Vadrózsa u. 13.

Ideje: 2017. április 4. kedd, 9 óra

Várnak minden kútszivattyú üzemeltetéssel, telepítéssel foglalkozó szakembert, viszonteladót, tervezőt és érdeklődőt, aki szeretné fejleszteni tudását vagy szeretné megosztani tapasztalatait a fent felsorolt témákban.

A Profilaxis Kft. több, mint 27 éve képviseli a világ vezető szivattyú és vízminőség mérő műszerek gyártóit Magyarországon. Egy évtizede foglalkozik a lakosság számára is elérhető búvár kútszivattyúk forgalmazásával, szaktanácsadással.

A hírben szereplő termékek

 
ZDS 4"-os csőkút búvárszivattyúk

A ZDS olasz gyártó több évtizedes tapasztalattal rendelkezik búvár kútszivattyúk gyártását illetően. A szivattyúk mind az ipar, mind a lakosság körében kiválóan alkalmazhatók. Üzembe helyezésük egyszerű. A hosszú távú, hibamentes üzemeltetéshez a gyártó minden segítséget megad fejlesztései által. A ZDS szivattyúk homoktűrő képessége kiváló, védelmükről számos módon lehet gondoskodni: vízszint érzékelő automatika, beépített motorvédelem, fázisfigyelő rendszer stb. A ZDS 4"-os szivattyúk egyfázisú vagy háromfázisú motorokkal vannak szerelve. Az egyfázisú motorok motorba épített vagy külső kapcsolódobozba szerelt kondenzátorral rendelhetők. A hűtőközeg lehet víz vagy olaj. A gyártó 2 év garanciát vállal termékeire.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Csőkút búvárszivattyúk
Csőkút búvárszivattyúk
Szivattyúk, keverők
Szivattyúk, keverők
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...