Porotherm Profi oktatás Gödön

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A képzés időpontja 2010. február 25., csütörtök

Profi technológiát alkalmazó – vagy egyszerűen csak Profi – kivitelezővé válni úgy lehet, hogy mind a cég vezetőjének, tulajdonosának, mind pedig a munkát később ténylegesen végző alkalmazottaknak, alvállalkozóknak részt kell vennie a Wienerberger által szervezett központi vagy helyi képzésen. Itt az elméleti oktatás után, különösen a kőműves kollégák esetében minden esetben gyakorlati bemutató következik, aminek keretében a vállalkozó szellemű – és megfelelő öltözetű – szakemberek ki is próbálhatják a célszerszámok használatát, kezükbe foghatják a téglát, meggyőződhetnek arról, hogy az egy milliméteres fuga használata működik, a tégla nem billeg, a fal valóban szép. A képzésen való részvétel annál is fontosabb, hiszen ez a termék a fogyasztó számára csupán képzett szakemberek, azaz a Profi kivitelezőkön keresztül hozzáférhető: csak a kivitelező rendelheti és vásárolhatja meg a Wienerberger szerződött kereskedőpartnerein keresztül. A kiképzett kivitelezők a technológia elsajátításáról oklevelet kapnak.
Jóllehet egy néhány órás tömény oktatás alatt sok mindent meg lehet tanulni, de a tanultak önálló gyakorlati alkalmazása mondjuk egy hónap múlva egy építkezés helyszínén már nehézségekbe ütközhet. Ezért a Wienerberger minden kivitelezőt segít első Profi háza építésében, a falazás első napján szakképzett munkatársuk felügyeli, irányítja a munkát – különös tekintettel az első sor lerakására.
Miközben már sorra épülnek az első Porotherm Profi téglaházak országszerte, egyre nagyobb az igény az új technológia elsajátítására.
Porotherm Profi oktatás
Porotherm Profi oktatás
 
A képzés időpontja:
2010. február 25. (csütörtök),
13.00 órai kezdettel

Helyszín:
Piramis Kft.
2132 Göd, Pesti út 131.

Kontakt:
Piramis Kft.
Tel.: +36 27/530-630

A képzésekre online is jelentkezhet.

A képzést a Magyar Építész Kamara 1 akkreditációs ponttal honorálja, amelyről az igazolást a képzés helyszínén kapják meg a résztvevők.
Ha az oktatással kapcsolatban információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kapcsolódó hírek

Pollack EXPO 2010 – kiállítás és konferencia
Pécs, Expo Center, 2010. február 25-26.
Pollack EXPO 2010 – kiállítás és konferencia

Kategóriák

Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...