proidea.hu online termékinformációs katalógus

OTTHONDesign 2014


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2014. március 17.

3. Otthonteremtési szakkiállítás

Időpont: 2014. április 2-6.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Konferencia regisztráció
Szakmai nap látogatói regisztráció

Az OTTHONDesign kiállítás első megrendezése óta, két év alatt a hazai legnagyobb design és lakberendezési kiállítássá nőtte ki magát. Stabil része a Construma kiállítási csokornak, évről évre egyre több vezető márka csatlakozik a kiállítói körhöz.

Konyha - fürdőszoba - nappali
Az OTTHONDesign felöleli az otthonteremtés teljes témakörét: a konyha - fürdőszoba - nappali bútorai, berendezései, technológiai újdonságai, burkolatok egyaránt megjelennek a kiállításon. Az idei évben már a konyhatechnológiai cégek megjelenésének nagyságrendje is felzárkózott a többi, nagy területen bemutatkozó témakör mellé, és várhatóan ez jövő évre tovább erősödik.

Konyhatechnológia A-Z-ig
A konyha témaköre 2014-től kiemelten, önálló betétkiállításként kap helyet a rendezvényen belül: a konyhagépektől a bútortokon keresztül a konyhai kiegészítőkig minden bemutatható. A kiállításhoz szakmai programok is kapcsolódnak majd: ismét lesz Jövő konyhája pályázat és konyhatechnológiai workshop a szakembereknek.

Világítástechnika, háztartási nagygépek, szórakoztató elektronika
Az igényes otthonteremtés, lakberendezés szerves részét képezik a bútorok mellett az otthon hangulatát is meghatározó eszközök, gépek, audiovizuális eszközök. Éppen ezért ezek a témakörök - a látogatói igények növekvő igényének megfelelően - is egyre nagyobb teret kapnak a kiállításon.

MAGYAR DESIGN - a legújabb trendek
Az OTTHONDesign kiállítás kezdetektől törekszik a design trendek bemutatására, elsősorban a hazai fiatal tehetségek - több esetben nemzetközi szinten is elismerést nyert - munkáinak bemutatásával. A MAGYAR DESIGN sziget és a hozzá kapcsolódó szakmai workshop a belsőépítészek, designerek, tervezők, lakberendezők számára fontos eseménnyé emelik a kiállítást.

SMART HOME by HG
A SMART HOME by HG a jövő technikája és az ember közötti kapcsolat megteremtésére vállalkozik, az új technológiák bemutatásán keresztül.

 Április 3., csütörtök

12.00 - 14.00 Konyhatechnológiai workshop
Helyszín: G pavilon, VIP terem
Szervező: Multikomplex Budapest Kft.

15.00-17.30 Gyártsuk együtt! Az OTTHONDesign kiállítás szakmai konferenciája
Helyszín: G pavilon, VIP terem
Szervező: Magyar Bútor- és Faipari Szövetség, Design Terminál, Hungexpo Zrt.Az OTTHONDesign kiállítás iránymutató szerepének megfelelően a látogatók idén is találkozhatnak a magyar tervezők legújabb munkáival a MAGYAR DESIGN standon.
A szakmai és nagyközönség olyan tervezői munkákkal találkozhat a kiállításon, amelyek egyszerre képviselik az aktuális trendek szellemiségét és adnak kézzelfogható, akár megvásárolható példákat.
Láthatunk majd jól ismert anyagokat új funkcióban, új formában, továbbá új anyagokat és új, vagy eddig más területeken használt technológiák alkalmazásával készült tárgyakat.
Az előző évekből már jól ismert MAGYAR DESIGN stand kifejezetten az otthonteremtéshez, lakberendezéshez kötődő területeken született legfrissebb munkák átfogó bemutatására vállalkozik.A rendezvény médiatámogatója az E-Build és a ProIDEA.

Ha az OTTHONDesign szakkiállítással kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Hungexpo Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Telefon: +36 1 263 6000
Fax: +36 1 263 6098
E-mail:
Web: www.hungexpo.hu
Kiállítás információ
   
   
   
   
A Hungexpo Zrt. Magyarország elismerten elsőszámú kiállításszervező cége. Több mint 40 éves tapasztalatával 1967 óta a hazai piac vezető szereplője. Sikerének egyedülálló alappillére saját állandó kiállítási területe, a Budapesti Vásárközpont. A Hungexpo Zrt. szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával mind kiállítói, mind szakmai részről arra törekszik, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás-szervezőjévé váljon.
A Hungexpo Zrt. másik kiemelkedő profilja a Budapesti Vásárközpont - mint kiállítási és konferencia helyszín - kereskedelmi célú értékesítése.
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  hungexpo  construma  lakberendezés  design  otthon  belsőépítészet