Mérnökszakmai megoldások - Tűz-, víz-, katasztrófaálló építés

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Szakmai továbbképzés országszerte

Az egyre gyakrabban előforduló természeti katasztrófák, szélsőséges hatások és az épített környezettel szembeni mai igények átgondolt, korszerű és biztonságos szakmai megoldásokat kívánnak. A gyártó cégek jó része ezekre a kihívásokra már felkészültek. A Mérnökszakmai megoldások - Tűz-, víz-, katasztrófaálló építés címet viselő szakmai továbbképzés célja, hogy a magas- és mélyépítés, a tartószerkezet-tervezés, a vízépítés és a környezetvédelem szakterületén tevékenykedő mérnökök, tervezők, felelős műszaki vezetők, műszaki ellenőrök számára kamarai pontszerző továbbképzés keretében adja át a témához kapcsolódó legfontosabb információkat.
Szó lesz a hatékony vízszigetelés védelméről és arról, hogy mindez mit jelent a DIN 4095-ös szabvány tükrében, könnyű acélszerkezetek valamint a PIR habok tűzvédelmi kérdéseiről és tűzállóságáról, viharálló tetőszerkezet építési követelményeiről, rögzítési pontok földrengés esetén tapasztalt viselkedéséről, valamint mélyépítési szigetelésekről is.
Ha a Mérnökszakmai megoldások rendezvénnyel kapcsolatban további információt szeretne kérni a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Szigetelések
Szigetelések
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...