proidea.hu online termékinformációs katalógus

Magyar Elektrotechnikai Egyesület 64. Vándorgyűlés, Konferencia és Kiállítás


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. augusztus 10.

Energia - fenntarthatóság - innovatív utakon, 2017. szeptember 13-15., Bükfürdő


64. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Vándorgyűlés Konferencia és Kiállítás nevű rendezvénye: 2017. szeptember 13-15. között.

A Bükfürdőn található Hotel Caramell Premium Resort a Nyugat-dunántúli régió legnagyobb és legkorszerűbb technológiával felszerelt rendezvényközpontja ad otthont a Vándorgyűlésnek, mely a villamos ipar legnagyobb éves seregszemléje, legjelentősebb hazai eseménye. Hasonlóan a korábbi évekhez, az idei konferencia iránt is nagy az érdeklődés.

A Vándorgyűlés mottója: Innovatív utakon
Fő témája: Energia – fenntarthatóság
Társszervező: MAVIR ZRt.

Tavalyi évben közel 170 cégtől regisztrált 700 résztvevővel, közel 80 előadással és több mint 30 kiállító céggel büszkélkedhettek.

A három napos konferencián idén is több mint 70 szakmai előadás hangzik majd el a plenáris üléseken és a párhuzamos szekciókban. Az előadók között olyan neves szakemberekre lehet számítani, akik meghatározó szereplői az iparágnak.

E rendezvény szakmai programok mellett lehetőséget ad a régi ismerősök, kollégák és barátok találkozására, akik ma az üzleti életben akár lehetnek versenytársak is, de itt kötetlenül beszélgethetnek a múlt és jelen dolgairól.

A Szervezők Önt is sok szeretettel várják a 64. Vándorgyűlésen!

Ha a 64. Vándorgyűlés Konferencia és Kiállítással kapcsolatban további információt szeretne kérni a Magyar Elektrotechnikai Egyesület munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1075 Budapest, Madách Imre u. 5. III.em.
Telefon: +36 1 353 0117
Fax: +36 1 353 4069
E-mail:
Web: www.mee.hu
Szelenszky Anna
   
   
   
   
A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az elektrotechnika szakembereinek önkéntesség és szakmai elkötelezettség alapján működő szervezete. Tagjai együttműködésére támaszkodva munkálkodik az elektrotechnika színvonalának emelésén. Működése egyaránt kiterjed a tudományos, az oktatási és a gyakorlati szakmai tevékenységekre. Képviseli a szakmát, a közjó szolgálatában részt vesz a társadalmi döntések előkészítésében. Független szakmai szervezetként aktív szerepet vállal a magyarországi energetika alakításában. Ápolja a magyar elektrotechnikai hagyományokat.
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  MEE  villamosság  villamosenergia  elektromos  vándorgyűlés  konferencia  kiállítás  Magyar  Elektrotechnikai  Egyesület