proidea.hu online termékinformációs katalógus

Magyar Elektrotechnikai Egyesület 62. Vándorgyűlés, Konferencia és Kiállítás


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2015. június 15.

Formáljuk együtt az energetika jövőjét! - 2015. szeptember 16-18. Siófok


62. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Vándorgyűlés Konferencia és Kiállítás nevű rendezvénye: 2015. szeptember 16-18. között.

Kedvezményes jelentkezési határidő: 2015. július 10.

A Balaton régió legnagyobb 4 csillagos wellness- és konferencia szállodája a Hotel Azúr ad otthont Vándorgyűlésünknek, mely a villamos ipar legnagyobb éves seregszemléje, legjelentősebb hazai eseménye. Hasonlóan a korábbi évekhez, az idei konferencián is nagy érdeklődésre és több száz látogatóra számítanak.

A Vándorgyűlés mottója: Globális gondolkodás, lokális megvalósítás.
Fő témája: Formáljuk együtt az energetika jövőjét!
Főtámogató: ABB Kft.

Az előző év szakmai rendezvényének több mint 700 résztvevője és az iparág közel 100 neves szereplőjének előadásai - melyeknek fő fókuszába a villamos energia rendszerben lévő igények és lehetőségek új egyensúlyi helyzetének megteremtése került - olyan dolgokra mutattak rá, amelyek alapján az Egyesület többek között javasolta a Nemzeti Energiastratégia felülvizsgálatát.

A három napos konferencián idén is közel 100 előadó ismerteti előadását a plenáris üléseken és 12 szekcióban. Az előadók között az elektrotechnikai ipar és az utánpótlás nevelés meghatározó személyei szerepelnek.

E rendezvény szakmai programok mellett lehetőséget ad a régi ismerősök, kollégák és barátok találkozására, akik ma az üzleti életben akár lehetnek versenytársak is, de itt kötetlenül beszélgethetnek a múlt és jelen dolgairól.

Bővebb információ, jelentkezés

Ha a 62. Vándorgyűlés Konferencia és Kiállítással kapcsolatban további információt szeretne kérni a Magyar Elektrotechnikai Egyesület munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1075 Budapest, Madách Imre u. 5. III.em.
Telefon: +36 1 353 0117
Fax: +36 1 353 4069
E-mail:
Web: www.mee.hu
Szelenszky Anna
   
   
   
   
A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az elektrotechnika szakembereinek önkéntesség és szakmai elkötelezettség alapján működő szervezete. Tagjai együttműködésére támaszkodva munkálkodik az elektrotechnika színvonalának emelésén. Működése egyaránt kiterjed a tudományos, az oktatási és a gyakorlati szakmai tevékenységekre. Képviseli a szakmát, a közjó szolgálatában részt vesz a társadalmi döntések előkészítésében. Független szakmai szervezetként aktív szerepet vállal a magyarországi energetika alakításában. Ápolja a magyar elektrotechnikai hagyományokat.
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  MEE  villamosság  villamosenergia  elektromos