proidea.hu online termékinformációs katalógus

Elindult a Média Építészeti Díja 2018 Közönségdíj szavazása


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. október 05.

Szavazzon a 2018-as év legjobb épületére és tervére

Média Építészeti Díja 2018 Közönségdíj

Töltsön időt jó tervek és házak nézegetésével, válassza ki kedvenceit és segítsen nekik nyerni, szavazzon! A hét legtöbb szavazatot elért projekt kerül a Művészetek Palotájában 2018. november 8-án 17:00 órától megrendezett élő közönségszavazás döntőjébe! Jöjjön el a rendezvényre, de előtte nézze végig és értékelje 1 és 10 pont között az összes épületet és tervet.

A szavazást 2018. október 14-én, vasárnap éjfélkor zárják le.

76 épület, meglepő megoldások, változatos és érdekes projektek. Na de melyik legyen az, amelyik elviszi a Média Építészeti Díja 2018 Közönségdíját ÉPÜLET kategóriában? Nem könnyű a választás, nézze végig a projekteket, s miközben gyönyörködik a magyar építészet idei termésében, 1 és 10 pont között értékelje őket.

Itt szavazhat az Épületekre

Ahogy az épületekről, úgy a tervekről is elmondható, hogy egyedi, izgalmas ötletekkel, kérdésekkel és arra adott válaszokkal álltak elő az építészek. Hogy milyen figyelemfelkeltő témák foglalkoztatták idén a tervezőket, nézze meg Ön is, miközben átlapozza a 69 tervet, majd döntse el Ön, hogy melyik nyerje el a Média Építészeti Díja 2018 Közönségdíját TERV kategóriában.

Itt szavazhat a Tervekre

Ha a Média Építészeti Díja 2018 Közönségdíjával kapcsolatban kérdése lenne az Építészfórum Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1062 Budapest, Andrássy út 122., fsz. 1.
E-mail:
Web: www.epiteszforum.hu
   
   
   
A www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett beszámol a legfontosabb díjakról, sikeres tervpályázatokról, építészekről, új épületekről és pályázati kiírásokról, ismerteti a professzionális piac nemzetközi és hazai eseményeit, bemutatja szereplőit, tájékoztat az új termékekről, fejlesztésekről, tehát átfogó képet közvetít a szakmai színtérről. Az utóbbi években az építészeti tartalmak a vizuális kultúra és a kortárs design elemeivel bővültek.
Hír
A Média Építészeti Díja 2018 döntősei
2018.10.29    
Ők a MÉD 2018 Közönségdíjának finalistái
2018.10.29    
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Média  Építészeti  Díja  építészfórum  közönségdíj  szavazás