proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kreatív rekonstrukciók - szakmai kirándulások Budapestre és Bécsbe


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2014. szeptember 15.

Az alkalmazástechnikai előadások a buszokon hangoznak el


MÉK: 2 pont (2014/147)

Elindult a jelentkezés az idei ősz rendhagyó szakmai továbbképzésére. A Budapest újonnan elkészült mega beruházásait célzó száguldó konferenciák utasai 11 vidéki városban szállhatnak a buszokra. A Zaha Hadid híres bécsi könyvtárához induló túra pedig Budapestről indul.

Nyíregyházáról, Debrecenből, Miskolcról, Békéscsabáról, Szegedről, Pécsről, Szekszárdról, Nagykanizsáról, Balatonboglárról, Sopronból és Győrből induló buszok célállomásai az első félévben és nyáron elkészült olyan fontos beruházások Budapesten, mint az európai jelentőségű, Ybl-féle Várbazár, a Kossuth téri parlamenti látogatóközpont vagy a Ferencváros megújuló stadionja.
Ezeket a beruházásokat jelentősük mellett a korszerű és környezettudatos rekonstrukciós technológiák éppúgy jellemeznek, mint a kortárs építészet jegyei, így útmutatóul is szolgálhatnak a magyar szakmai közvélemény számára. Az egyes helyszíneken a szakmai vezetést a bemutatott projektek vezetői tervezői, Potzner Ferenc, Tima Zoltán és Streit Ágnes tartják. Az Artifex Kiadó és a Build-Communication Kft. október 10-én, 15-én és 29-én, naponta 2-2 irányból indít buszokat Budapestre.

Október 3-án pedig a Budapestről Bécsbe induló buszutak résztvevőinek nyílik lehetősége
megismerkedni. Legfontosabb Közöttük Zaha Hadid LLC épülete a Wirtschaftsuniversität campusán, mely októberben készült el és óriási visszhangot keltett. Emellett több, a legkorszerűbb technológiát felvonultató épületet látogatunk meg, szakmai vezetéssel.
A "száguldó konferenciának" is nevezhető szakmai tanulmányutak különlegessége, hogy az alkalmazástechnikai előadások a buszokon, Budapest illetve Bécs felé és a hazafelé vezető úton hangoznak el.

A túrák útvonalai és időpontjai:

2014. október 3. - Budapest - Bécs
Részvétei díj: 8 000 Ft

2014. október 10. - Debrecen - Miskolc - Budapest
2014. október 10. - Pécs - Szekszárd - Budapest
2014. október 15. - Nyíregyháza - Miskolc - Budapest
2014. október 15. - Nagykanizsa - Balatonboglár - Budapest
2014. október 29. - Békéscsaba - Szeged - Budapest
2014. október 29. - Sopron - Győr - Budapest
Részvételi díj: 5 000 Ft

Jelentkezés: www.buildrendezvenyek.hu

A rendezvény médiatámogatója az E-Build és a ProIDEA.

Ha a "Kreatív Rekonstrukciók” szakmai kirándulásokkal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
Szelei Annamária
account executive  
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  artifex  build-communication  tanulmányút  kirándulás