proidea.hu online termékinformációs katalógus

I. Jövőkép Konferencia - Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület (ÉKE)


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2015. szeptember 28.

2015. október 1., Forwarder’S Plaza

A Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesülete (ÉKE) 2015. évi újjáalakulásának apropóján hívta életre az I. Jövőkép Konferenciáját, amelyre a szervezők október 1-jén, Törökbálintra a tagokon kívül minden érdeklődő szakembert várnak. Az ÉKE új tevékenységének új irányait bemutató konferenciát Glattfelder Béla, Gazdaságszabályozásért Felelős Államtitkár beszéde nyitja meg.

Neve és vezető tisztségviselői körének frissítésével újult meg a mára Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület (ÉKE) néven új alapszabállyal működő Egyesület, amelynek irányadó elvei azonban mit sem változtak. "A célunk azonban most sem más, mint az 1998. évi alakuláskor: minőségi építőanyag-kereskedelmet szeretnénk Magyarországon! Helyzetünk ma sem könnyű, mégis más: reményt keltőbb! Sok olyan változás történik a magyar köz-és gazdasági életben, ami azt mutatja, hogy lassan túljuthatunk a válság évein, kemény munkával fejlődhetünk!" - mondta el Endrődi Ferenc, az ÉKE új elnöke.

A megújult ÉKE mostantól olyan szakmai összefogás színtere kíván lenni, ahol gyártó és kereskedő közösen vitatja meg a legfontosabb aktuális teendőket a piac etikai helyzetét illetően, a gazdaságpolitikai közös álláspont és hatékony érdekképviselet érdekében, vagy új szolgáltatási színvonal elérését lehetővé tevő oktatáspolitikai koncepció kialakításában.
Az egyesület I. Jövőkép Konferenciáján foglalja össze és adja közre az érdeklődő szakemberek számára azokat az irányvonalakat, amelyek a továbbiakban szakmai munkáját meghatározzák.

A rendezvényt Endrődi Ferenc, az ÉKE elnökének beszéde nyitja meg, majd a konferencia Vargha Dénes, az egykori DEM iroda tulajdonosa, közgazdász előadásával és Glattfelder Béla, Gazdaságszabályozásért Felelős Államtitkár beszédével folytatódik október 1-jén a törökbálinti Forwarder'S Plazaban, illetve a következő témákban hallgathatnak előadásokat az építőanyag-ipar legjelentősebb gyártóinak vezetőitől:
 • A felelősség vállalása, mint üzleti erény, hogyan hat ez utódaink esélyeire?
  Illy Gábor ügyvezető igazgató (Baumit Kft.)

 • Oktatás és szakmai képzés helyzete az építőiparban
  Czili Aladár ügyvezető igazgató (Murexin Kft.)

 • Minőség = Bizalom, azaz mit tehetsz, hogy a céged növekedésének oka ne csak a jó piac legyen?
  Kopacz Tamás minőségirányítási vezető (Mapei Kft.)

 • EKÁER és pénztárgép tapasztalatok
  Dr. Varga Árpád elnökhelyettes (NAV)

 • Versenyképes feltételek és kihívások az építőanyag kereskedelemben kereskedői szemmel
  Farkas Pál ügyvezető igazgató (B+M Kft.)

 • MÉÁSZ tevékenysége, lobby
  Vidor Győző ügyvezető igazgató (Xella Kft.), MÉASZ elnöke
Időpont: 2015. október 1. 10:00 (regisztráció 09:30-tól)

Helyszín: Forwarder'S Plaza (2045 Törökbálint Tópark u. 3.)

Jelentkezését a hír alatt feltüntetett e-mail címre várják a konferencia szervezői.
További információ: www.eke.info.hu

Ha a rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Build-Communication Kft. munkatársától használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
Gyurcsik Fanni
account executive  
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Magyar  Építőanyag  Kereskedelmi  Egyesület  ÉKE  Build-Communication