proidea.hu online termékinformációs katalógus

Építési Szezonnyitó a Wienerbergerrel


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2011. február 04.

Ingyenes POROTHERM Profi oktatás a TFH+E kiállításon

Wienerberger kiállítás, oktatás és szakmai előadás a Tetők Falak Homlokzatok + Épületenergetika Szakkiállításon.

Látogasson el 2011. február 16-18. között a Syma csarnokba a Tetők Falak Homlokzatok + Épületenergetika szakkiállításra, és keresse fel a Wienerberger 2A elnevezésű standját! Ismerkedjen meg a Magyarországon kapható legmodernebb falazási technológiával, a POROTHERM Profi síkracsiszolt téglatermékekkel és a DRYFIX ragasztóhabbal!

Ez, a 2010-es Innovációs Nagydíj Pályázaton is kiemelt elismerésben részesült termék és falazási technológia egyedülálló, hiszen lehetővé teszi, hogy a hagyományos falazási technológiákhoz képest jóval gyorsabban, téli építkezési viszonyok között is épülhessen a fal. A technológia ugyanis a hagyományos habarcsolástól eltérően egy speciális ragasztóhabot használ a felfekvő felületükön síkra csiszolt téglák egymáshoz rögzítéséhez, ami fagypont alatt, akár mínusz 5 Celsius fokig is megbízhatóan használható. A Profi DRYFIX ragasztóhab száraz technológia - víz hozzáadása nélkül használható - alkalmazása jelentősen lerövidíti a falazás munkafolyamatát, mivel nem kell várni az épület falainak kiszáradására, hamarabb kezdődhet a vakolás. Alkalmazásával nő a falazat hőszigetelő képessége és az épület energiahatékonysága.

A standon a kiállítás összes napján gyakorlati falazási bemutatót tartanak a Wienerberger szakemberei, így az érdeklődők személyesen is meggyőződhetnek arról, hogy a Profi DRYFIX téglatechnológiával készült falazat építése szinte építőkocka-játék könnyedségű.

A TFH+E Szakkiállításhoz kapcsolódóan a helyszínen POROTHERM Profi oktatásban is részt vehetnek az érdeklődő kivitelezők, amelyet az Építész Kamara 1 akkreditációs ponttal honorál.

A képzés időpontja: 2011. február 18., péntek, 10.30. A képzés egy kb. egyórás elméleti résszel indul a Syma csarnok oktatótermében, majd a Wienerberger standján zárul gyakorlati falazási bemutatóval. A Profi képzésen a részvétel ingyenes, a részvevők ingyenes oktatási anyagot kapnak, valamint a Wienerberger egy kávéra és ebédre is vendégül látja őket. A képzésre regisztrált szakemberek a Syma csarnok területére is térítés mentesen mehetnek be és a TFH+E szakkiállítást is megtekinthetik.

Az oktatáson történő részvételhez mindössze egy előzetes regisztráció szükséges a Wienerberger honlapján, az alábbi linken: Regisztráció POROTHERM Profi oktatásra

A TFH Szakkiállítás keretében idén is megrendezett IV. Magyar Passzívház szakkonferencián - amelynek célja a passzívházak gyakorlati megvalósításának bemutatása - 4 szekcióban hallgathatnak előadásokat az érdeklődők. A Falszerkezetek Hőszigetelése szekció programjában kapott helyet Vidóczi Árpád, a Wienerberger építész szaktanácsadójának előadása a teherhordó Profi DRYFIX falazat építéséről.

Emellett 1:1 arányú épületszerkezeti részleteket szemléltető modellek is megtekinthetőek a helyszínen, amelyek a Profi DRYFIX falazási technológia és POROTHERM födémrendszer bemutatására készültek.

További részletek a konferenciáról az alábbi linken érhetőek el: IV.Magyar Passzívház Konferencia

Ha a POROTHERM Profi oktatással kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Téglák, falazóblokkok termékkategóriában
További hírek a Teherhordó szerkezetek, falazatok termékkategóriában
További hírek az Épületszerkezetek termékkategóriában
Kulcsszavak:  Wienerberger  Porotherm  Profi  TFH  Dryfix