Építési Szezonnyitó a Wienerbergerrel

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ingyenes POROTHERM Profi oktatás a TFH+E kiállításon

Wienerberger kiállítás, oktatás és szakmai előadás a Tetők Falak Homlokzatok + Épületenergetika Szakkiállításon.

Látogasson el 2011. február 16-18. között a Syma csarnokba a Tetők Falak Homlokzatok + Épületenergetika szakkiállításra, és keresse fel a Wienerberger 2A elnevezésű standját! Ismerkedjen meg a Magyarországon kapható legmodernebb falazási technológiával, a POROTHERM Profi síkracsiszolt téglatermékekkel és a DRYFIX ragasztóhabbal!

Ez, a 2010-es Innovációs Nagydíj Pályázaton is kiemelt elismerésben részesült termék és falazási technológia egyedülálló, hiszen lehetővé teszi, hogy a hagyományos falazási technológiákhoz képest jóval gyorsabban, téli építkezési viszonyok között is épülhessen a fal. A technológia ugyanis a hagyományos habarcsolástól eltérően egy speciális ragasztóhabot használ a felfekvő felületükön síkra csiszolt téglák egymáshoz rögzítéséhez, ami fagypont alatt, akár mínusz 5 Celsius fokig is megbízhatóan használható. A Profi DRYFIX ragasztóhab száraz technológia - víz hozzáadása nélkül használható - alkalmazása jelentősen lerövidíti a falazás munkafolyamatát, mivel nem kell várni az épület falainak kiszáradására, hamarabb kezdődhet a vakolás. Alkalmazásával nő a falazat hőszigetelő képessége és az épület energiahatékonysága.

A standon a kiállítás összes napján gyakorlati falazási bemutatót tartanak a Wienerberger szakemberei, így az érdeklődők személyesen is meggyőződhetnek arról, hogy a Profi DRYFIX téglatechnológiával készült falazat építése szinte építőkocka-játék könnyedségű.

A TFH+E Szakkiállításhoz kapcsolódóan a helyszínen POROTHERM Profi oktatásban is részt vehetnek az érdeklődő kivitelezők, amelyet az Építész Kamara 1 akkreditációs ponttal honorál.

A képzés időpontja: 2011. február 18., péntek, 10.30. A képzés egy kb. egyórás elméleti résszel indul a Syma csarnok oktatótermében, majd a Wienerberger standján zárul gyakorlati falazási bemutatóval. A Profi képzésen a részvétel ingyenes, a részvevők ingyenes oktatási anyagot kapnak, valamint a Wienerberger egy kávéra és ebédre is vendégül látja őket. A képzésre regisztrált szakemberek a Syma csarnok területére is térítés mentesen mehetnek be és a TFH+E szakkiállítást is megtekinthetik.

Az oktatáson történő részvételhez mindössze egy előzetes regisztráció szükséges a Wienerberger honlapján, az alábbi linken: Regisztráció POROTHERM Profi oktatásra

A TFH Szakkiállítás keretében idén is megrendezett IV. Magyar Passzívház szakkonferencián - amelynek célja a passzívházak gyakorlati megvalósításának bemutatása - 4 szekcióban hallgathatnak előadásokat az érdeklődők. A Falszerkezetek Hőszigetelése szekció programjában kapott helyet Vidóczi Árpád, a Wienerberger építész szaktanácsadójának előadása a teherhordó Profi DRYFIX falazat építéséről.

Emellett 1:1 arányú épületszerkezeti részleteket szemléltető modellek is megtekinthetőek a helyszínen, amelyek a Profi DRYFIX falazási technológia és POROTHERM födémrendszer bemutatására készültek.

További részletek a konferenciáról az alábbi linken érhetőek el: IV.Magyar Passzívház Konferencia

Ha a POROTHERM Profi oktatással kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

Kategóriák

Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...