proidea.hu online termékinformációs katalógus

Construma 2017 - Kiállítói jelentkezés


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. január 09.

Jelentkezési határidő: 2017. január 15-ig


A 2017. évi Construma otthonteremtési kiállítási csokor iránt igen nagy az érdeklődés, a helyek legnagyobb része már elkelt, több pavilon már szinte teljesen megtelt.
Az otthonteremtés témakörét teljes mértékben bemutató kiállítási csokor (Construma, Hungarotherm / Reneo, OTTHONDesign / KonyhaShow, Construma Kert) napjainkra nem csak Magyarországon a legnagyobb ilyen jellegű rendezvény, de a közép-kelet-európai régió vezető rendezvénye is egyben. 2016-ban 54.000 látogató volt kíváncsi a közel 700 kiállító kínálatára.

Az idei csokorra több olyan kiemelt témát választottak a szervezők, mely a kiállítók számára is vonzó és a látogatói érdeklődést is tovább növelheti:
  • Jövő Otthona projekt - A legmodernebb gépészeti, zöldenergia felhasználási megoldásokat kívánjuk bemutatni design-os, látványos enteriőrökben
  • Construma - Hungarotherm Állásbörze a Randstad szervezésében - a helyszínen külön stand üzemeltetése Magyarország vezető munkaerő-közvetítő cégének közreműködésével
  • Öko City projekt megújult formában - fókuszában ezúttal a smart city koncepció áll
További információkat a kiállítási csokorról a kiállítás honlapján talál: www.construma.hu

Már csak néhány nap van hátra a Construma kiállítási csokor jelentkezési határidejének lejártáig. Amennyiben részt kíván venni a jövő évi kiállításon, még most tegye meg.
Jelentkezési határidő: 2017. január 15.

Ha a 36. Construma Nemzetközi építőipari szakkiállítással kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Hungexpo Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Telefon: +36 1 263 6000
Fax: +36 1 263 6098
E-mail:
Web: www.hungexpo.hu
Kiállítás információ
   
   
   
   
A Hungexpo Zrt. Magyarország elismerten elsőszámú kiállításszervező cége. Több mint 40 éves tapasztalatával 1967 óta a hazai piac vezető szereplője. Sikerének egyedülálló alappillére saját állandó kiállítási területe, a Budapesti Vásárközpont. A Hungexpo Zrt. szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával mind kiállítói, mind szakmai részről arra törekszik, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás-szervezőjévé váljon.
A Hungexpo Zrt. másik kiemelkedő profilja a Budapesti Vásárközpont - mint kiállítási és konferencia helyszín - kereskedelmi célú értékesítése.
Kulcsszavak:  Construma  Hungexpo  Hungarotherm  Reneo  építőipari  szakkiállítás  kiállító  jelentkezés