proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kültéri és beltéri burkolatok építészeti alkalmazása - szakmai szimpózium


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2010. május 17.

Kőporcelán és üvegtégla – burkolat és fény az építészetben

Az ipari műemlékek között számon tartott Hungária Malom Udvarban található Malom Design Kávézó ad otthont az építészeknek és kivitelezésben dolgozó szakembereknek szóló, a kőporcelán és üvegburkolatok alkalmazásával, valamint a fény szerepével foglalkozó szakmai szimpóziumnak.

A rendhagyó helyszínen tartott szakmai szimpózium elsősorban a középület tervezés területén alkalmazott beltéri és kültéri kőporcelán burkolatok építészeti megoldásait taglaló, azok speciális alkalmazásait és a fény szerepét körüljáró előadásai mellett szóba kerülnek a helyes kivitelezéssel kapcsolatos kérdések is.
Földes László, Ybl-díjas építész a "Középület-tervezés, az építész fantáziája kültéren és beltérben" címmel tartott bevezető előadásában számos megvalósult projektje segítségével alapozza meg a szimpózium témáját.
Hasonló megközelítést ígér Schön József, építész, 2009-ben több ingatlanfejlesztői díjat elnyert egri Agria Parkkal foglalkozó előadása is. Mivel a már elkövetett hibákból lehet a legtöbbet tanulni, ezért a kőporcelán burkolatokkal kialakítható kreatív, modern építészeti megoldásokról, a belsőépítészetben alkalmazott üvegtéglák és a fény építészeti szerepéről szóló előadások után terítékre kerülnek a gyakorlati megvalósítás kérdései is. Az építészeti megközelítések után a kivitelezési blokkban elhangzó, az eredmény szépsége és tartóssága szempontjából döntő kivitelezési kérdéseket körüljáró, konkrét példákkal illusztrált előadások, mind az építészeti kialakításra, mind kivitelezési munkára vonatkozó hasznosítható információkat tartogatnak.
Kültéri és beltéri burkolatok építészeti alkalmazása Kültéri és beltéri burkolatok építészeti alkalmazása Kültéri és beltéri burkolatok építészeti alkalmazása
"Kültéri és beltéri burkolatok építészeti alkalmazása" szakmai szimpózium programja
08:30 - 09:00    Regisztráció
09:00 - 09:10    Köszöntő
09:10 - 09:55    Középület-tervezés, az építész fantáziája kültéren és beltérben; Földes László, Ybl-díjas építész
09:55 - 10:25    Kreatív, modern építészeti megoldások és napelemekkel kombinált kőporcelán kültéri burkolatok; Cercom: Sebestyén Csilla, képviselő
10:25 - 10:55    Kivitelezés közben: ragasztási és rögzítési technikák; Henkel
10:55 - 11:10    Szünet
11:10 - 11:40    Kivitelezési tapasztalatok: a hibák elkerülhetőek; Val Kft.: Dian Tamás, mérnök
11:40 - 12:10    Az üveg szerepe a belsőépítészetben - a fény funkcionalitása a középület építésben; Balogh Eleonóra, üvegművész
12:10 - 12:40    Az Agria Park Egerben - Schön József, építész
12:40 -              Konzultáció, szendvicsebéd

Időpontok
2010. június 2. szerda
2010. június 16. szerda

Helyszín: Hungária Malom Udvar, Malom Kávézó (IX. Soroksári út 48.)

A részvételi díj regisztráció esetén előre fizetve 2 000 Ft+ÁFA, nem regisztrál résztvevők számára (a helyszínen) 3 000 Ft+ÁFA.

Online jelentkezés: www.valkft.hu

Ha az oktatással kapcsolatban további információt szeretne kérni a Build Comunication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
   
   
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában