Közel 14.000 raklapférőhely kialakítása Mecalux raklapos állványrendszerrel

Közel 14.000 raklapférőhely kialakítása Mecalux raklapos állványrendszerrel

Megrendeléstől az átadásig kevesebb, mint 60 napon belül

A Logi-Store Kft. 2022 decemberében kötött szerződést az NXT Logis Kft.-vel, közel 14.000 raklap férőhely szállítására és telepítésére Komáromban.

A megrendelést követően már 2 hét után folyamatosan szállították a Mecalux raklapos állványelemeket, így a szállítást és a telepítést párhuzamosan tudták teljesíteni.

A 212,5 tonna tömegű anyagot néhány hét alatt építették fel.

A jól megszervezett munka és a partnerrel történt folyamatos rugalmas kapcsolattartás hozzájárult ahhoz, hogy egy ilyen volumenű projekt kivitelezése kevesebb, mint 60 nap alatt megtörténjen.

Nézze meg a videót a megvalósult projektről:

A hírben szereplő termékek
Mecalux soros raklapos állványzat Mecalux Movirack gördülő raklapos állványzat Mecalux be- és átjárható raklapos állványzat Mecalux gravitációs raklapos átgördülő állványzat
 
Mecalux raklapos állványrendszerek
6 termék

A Mecalux olyan raklapos, illetve raktártechnikai megoldásokat biztosít, amelyek növelik a raktárak hatékonyságát, segítik a raklapos tárolást. A közismert Mecalux állványrendszer jó választás, ha különböző árucikkek raklapos tárolására van szükség. A különböző tömegű és magasságú áruk megkövetelik a rugalmasan igazítható profilokat és kiegészítőket - segítségükkel a tárolórendszerek egyedi igény szerint alakíthatók ki. Az állványzat kiosztását az anyagmozgató- és az egységrakomány-képző eszközök tulajdonságai, a tárolandó áruk jellemzői, valamint az épület méretei határozzák meg. Dupla mély elrendezésben telepítve a munkafolyosó mindkét oldalán két darab rakat helyezkedik el egymás mögött a tartógerendákon. Az állványrendszer komissiózó polcokkal is kiegészíthető, mivel az áruk kigyűjtése gyakran a folyosókon zajlik.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Raklapos állványok
Raklapos állványok
Raktártechnika
Raktártechnika
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...