Ecogarden játszóeszközök Zalaegerszegen az Alsóerdei Sport- és Élményparkban

Ecogarden játszóeszközök az Alsóerdei Sport- és Élményparkban

Az újragondolt Ifjúsági Tábor több generációnak kínál kikapcsolódási lehetőséget

A Zalaegerszeg-Alsóerdőn található Sport- és Élménypark egy igazi közösségi találkozóhely, ahol minden korosztálynak kínálnak kikapcsolódást és szórakozást.

A szabadidőközpontban található számos új létesítmény mellett (multifunkciós sportpálya, salakos kerékpár pálya, kosárlabda pálya, futópálya, gyermek KRESZ pálya, négy évszakos sípálya, erdei kalandpark 15 méteres mászófallal) a fák ölelésében egy tisztáson helyet kapott egy fantasztikus játszópark is.

Sport- és Élménypark, Zalaegerszeg-Alsóerdő
Ecogarden játszóeszközök az Alsóerdei Sport- és Élményparkban

A szokásos alapjátékokon felül (hinta, mókuskerék) található itt egy faltörő kos hinta is, ami akkor nyújt igazi élményt, ha egyszerre többen ülnek rajta.

A játszópark központi látványossága az Ecogarden különleges GSWeb makk tematikájú SkyWalk kombinációja, ami majd 10 méteres magasságával igazán tiszteletre méltó látványosság az erdőben, és már a kapun belépve is jól látható. Erről a fantasztikus játékról a gyerekek körbenézhetnek a magasból és ha legyőztek minden, a játék belsejében található akadályt, akkor lecsúszhatnak a hatalmas csőcsúszdákon.

GSWeb makk tematikájú SkyWalk kombináció
GSWeb makk tematikájú SkyWalk kombináció

A játszóparkban megtalálható az Ecogarden Husson Cameleo vár kombinációja is, amely megjelenésével, vidám, tematikus mintáival és csúszdáival tovább fokozza a varázslatos játékerdő érzést.

Husson Cameleo vár kombináció
Husson Cameleo vár kombináció

A gyerekek mindkét játszótoronyból rálátnak a játszópark részét képező makkházikókra és a hangyavár térplasztikára, ahol további játéklehetőségek várnak rájuk. Megcsodálhatják a Kunvarázs Kft. által készített részletgazdag, vidám színes-mintás gumiburkolatot is, ami teljesen körülöleli a játékteret.

További érdekes játékelem a varázsgömböc, melynek a tetején lévő kar körbe-körbe forgatásával termelődik a működéséhez szükséges energia. A megtermelt energiával a varázsgömböc mesél és beszél, különleges hangulatot teremt a játszótéren, miközben informatív és interaktív. Audio tartalma tetszés szerint változtatható, módosítható. Működéséhez semmilyen hagyományos elektromos bekötésre nincs szükség!

Varázsgömböc
Ecogarden játszóeszközök Zalaegerszegen az Alsóerdei Sport- és Élményparkban - varázsgömböc

Az alsóerdei szabadidőpark egy igazi időutazás helyszíne, hiszen az egykor itt táborozók, gyermekeik és unokáik akár együtt is játszanak, melynek köszönhetően újra gyerekzsivaj, nevetés, jókedv lengi be az erdőt.

A hírben szereplő termékek
GSWeb kötéljátékok
 
GSWeb kötéljátékok

A GSWeb háló-játékokhoz hihetetlen erős és hosszú élettartamú műanyag borítású drótkötelet használnak. Erő, elasztikusság és ragyogó színek jellemzik kötélanyagaikat, melyek belső acélerősítést kapnak, s melyeknél jobbat egy briliáns kötél-játék megépítéséhez nem talál sehol a világon. A kötél 20 és 22 mm átmérőjű, UV és tűzálló kötél-kábelből készül. Minden kötél 6 szál (24 acélsodrony/szál) megerősített acélsodrony betéttel készül és végül poliamid borítást kap. Minden csatlakozó, kiegészítő kellék/alkatrész rozsdamentes acélból készül. A kötélcsomók egyetlen darab, speciális géppel, két eltolt irányú nyílással préselt alumínium csatlakozóból állnak, melyek e speciális technológiának köszönhetően nem mozognak a csatlakozásoknál, így nem koptatják a kötelet az esetleges mozgások során.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Husson vandálbiztos játszóeszközök
 
Husson vandálbiztos játszóeszközök

Az eszközök saválló, rozsdamentes acélszerkezettel, bonthatatlan kötésekkel készülnek. A Husson termékek olyan egyedi, kreatív játékok, melyeknél a legfőbb szempont a biztonság, a hosszú élettartam, valamint a vandalizmussal szembeni védelem.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Játszótéri és játszóházi berendezések
Játszótéri és játszóházi berendezések
Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...