A Hörmann termékeivel újult meg a kiskőrösi Old Car Center

SPU40 és ALR40 típusú kapukat használtak a létesítményben

Igazán izgatottak lehetnek a veterán autók szerelmesei, hiszen az elmúlt időszakban megújult a méltán híres kiskőrösi Old Car Center, amely így még szebb környezetben várja a múlt szerelmeseit. A múzeumot és restaurátori szervizet magába foglaló 2420 nm-es épületegyüttes a Hörmann minőségi kapuival újult meg, alig több, mint egy év alatt. A beépített kapuk jövőbe mutató technológiája és a múlt nagyszerű autói tökéletes összhangban várják a nosztalgiázni vágyókat.

Elsődleges céljuk az volt, hogy a térségben és egész Magyarországon népszerűsítsék, és meg is mutassák az autók, mint járművek egy másik, érdekesebb oldalát. Az elmúlt időszakban felújították a központot, amelyhez többek között a Hörmann kiváló minőségű SPU40 és ALR40 típusú kapuit használta a létesítmény.

SPU40 kapu
Az SPU40 kapu a bevált acéllamellás Hörmann szekcionált kapu, amely e követelményeket optimálisan teljesíti. A kapulap az acél és a PU-keményhab kapcsolatának köszönhetően kivételesen erős, ugyanakkor igen jó hőszigetelésű. Az elegáns Micrograin felület Ez a felület a finom vonalas profilnak és a lamella-átmenetek finombordás sík felületének köszönhetően nemes és elegáns hatást kelt. Így a Micrograin felület megfelel a modern építészet követelményeinek.

ALR40 kapu
Az ALR40 kapu meggyőző a korszerű megjelenésének köszönhetően, amit a nagy átlátszóság jellemez. Az aljzatig lenyúló nagyfelületű üvegezés, és a keskeny alumínium keretprofil a kapunak igényes külsőt kölcsönöz.

„Kiskőrösön építettük fel kiállítóterünket és egy restaurátor műhelysort, amelyek egymástól elkülönítve, de szervesen egymáshoz kapcsolódva működnek. Egy pályázat keretében újultunk most meg, ekkor választottuk a Hörmann termékeit is. Az ok egyszerű volt: minőségi, megbízható, hosszú távú megoldást kerestünk. Az azóta eltelt hónapok bizonyítják, hogy jól döntöttünk, mert tökéletesen működnek kapuik. Ha tehetnénk, újra ezeket a termékeket választanánk” – mondta el a Bognár Zsolt tulajdonos.

A múzeum a térség igazi kuriózuma, interaktív kiállítótermével és 3D-s mozival várja az érdeklődőket, akik betekintést nyerhetnek az első csavar becsavarásától kezdve a teljes körű felújítási folyamatig. A múzeum kiállítóterének kapacitása meghaladja a 100 gépjárművet.

„Igyekszünk majd az autókat úgy összeválogatni, hogy minden ízlésnek megfeleljen és minél mindenre kiterjedőbb tárlatot mutassunk be a vendégeknek. Szerencsére a Hörmann ipari kapuknak köszönhetően, már csak ezzel az édes teherrel kell foglalkoznunk” – tette hozzá Zsolt.

Az ipari kapukról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Hörmann ipari szekcionált kapuk
 
Hörmann ipari szekcionált kapuk

A helytakarékos kapurendszerek a különböző sínvezetéseknek köszönhetően minden ipari létesítményhez illeszkednek. Ez szolgálja az új építések és a felújítások biztonságos tervezhetőségét. A Hörmann személyre szabott megoldásokat kínál Önnek minden alkalmazáshoz: a kényelmes átjárást nyújtó személybejáró-ajtóval ellátott, küszöb nélküli kapuktól a karcálló teljes Duratec üvegezésű kapukig.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...