KK Kavics Beton Kft.

KK Kavics Beton Kft.

Elérhetőségek
KK Manufaktúra lapok
 
KK Manufaktúra lapok

Az öntött beton lapok a gyártástechnológiának köszönhetően anyagukban tömörebbek a préselt, hagyományos eljárással készült termékekhez és a természetes kövekhez képest is. Tömör szerkezetű, fagy- és kopásállóak. A kínálatban megtalálható: Delphi mészkő hatású, Manhattan selyemmatt felületű, Boston matt, enyhén érdes felületű és Kilkenny strukturált felületű lapok.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
KK Manufaktúra Vezúv támfal
 
KK Manufaktúra Vezúv támfal

Falak, térelválasztók, szintkülönbségek áthidalására alkalmas támfalak építéséhez ajánlják a VEZÚV támfalakat. Kombinálható bármelyik KK Manufaktúra lappal. Egyedi formatervezésű, elegáns falfelület.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kilkenny lépcsőblokk
 
KK Manufaktúra lépcsőblokkok

A KK Kavics Beton lépcsőblokkok a természetességet sugározzák. A természetben fellelhető pala ihlette a Kilkenny lépcsőblokkot, mely kifinomult megjelenésével igényes terek szintkülönbségeinek áthidalására alkalmas, elsősorban Kellkeny lapokkal burkolt területeken, de kombinálható más anyagokkal is. A Delphi lépcsőblokk elsősorban a Delphi lapokkal burkolt felületek szintkülönbségeinek áthidalására javasolt. Eltérő színű csatlakozó felületek esetén felhívja a figyelmet a burkolatban lévő szintkülönbségekre.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
KK Kavics Beton RázóKő®
 
KK Kavics Beton RázóKő®

A RázóKő® speciális kialakítású szegélykő, mely alkalmas különféle terhelésnek kitett úttestek erózió elleni védelemmel ellátott padka kialakítására. A RázóKő® beépítésével az úttest alámosásának veszélye nagymértékben csökken. A RázóKő® anyaga nagy szilárdságú beton, mely ellenáll az olvadéksónak és az időjárás okozta fagynak is. Felülete kopóréteggel ellátott a környezeti és mechanikai behatásokkal szembeni védelem érdekében. Éle minimális él-letöréssel kialakított. A RázóKő® formai kialakításának köszönhetően könnyen illeszthető ívek mentén elmozdulás-mentesen.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...