A Celiosa elemekből épített áttört téglaburkolat az étterem meghatározó eleme
A nagy visszhangnak örvendő, Dél-Budán található MOL Campus földszintjén tavaly év végén megnyílt a ZAZIE Bistro.
A 130 férőhelyes, Bíró Dániel konyhafőnök vezetésével működő bisztró a villásreggelitől kezdve a gyors, ám annál ízletesebb szendvicsen át a kiadós üzleti ebédig minden ínycsiklandó étkezési lehetőséget biztosít, miközben egy igazán szemrevaló enteriőr veszi körül az ide betérőket.
Az ester’s partners belsőépítészeti koncepciója alapján valósult meg ez a modern, városias, mégis bensőséges, Duna ihlette tér, ami elénk tárul, ha betérünk a ZAZIE-ba.
A hullámzó formák, közösségi és szeparált terek, modern, mégis nyomokban retro jegyeket hordozó stíluselemek vitathatatlanul jól működnek.
A Mutina Celosia kollekciója a kezdeti kényszermegoldás után a helyiség fő design elemévé vált.
„Tervezői kihívás volt, hogy eltakarjuk a konyhát az étterem arculatához illeszkedő felülettel. Így esett a választásunk erre a különleges, agyagból készült, áttört téglaburkolatra, mely egy meghatározó designelemévé vált az étteremnek, hiszen végighúzódik a teljes belső falfelületen.”– mesélt a kihívásokról Radnóczy Eszter belsőépítész, vezető tervező.