proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Maestro kilincsek feketén fehéren


2017. december 18.

A fekete-fehér vonal elegáns és egyedülálló látványt nyújt

A legalapvetőbb kontrasztok: a fény és az árnyék, a világos és a sötét, illetve a fekete és a fehér. A kontraszt mindig feszültséget szül, mindig figyelemfelkeltő, drámai, így egy adott helyre irányítja a tekintetet.
A fekete a mértékletesség mellett, a gazdagság, a luxus és az elegancia színe is. Titok, tekintély, komolyság. A fehér a tisztaság és egyszerűség színe. Visszafogott, letisztult hatást kelt.
A Lartech Maestro Kft. nagy hangsúlyt fektet, a ma oly divatos minimál design, fekete, grafit és fehér kilincsek kínálatának szélesítésére, melyben Európa vezető márkáival működik együtt. Elegáns és egyedülálló látványt nyújtanak a nyílászárókon a modern és a hightech kilincsek.

DND Martinelli kilincsek

DND Martinelli kilincsek - Joy

DND Martinelli kilincsek - Timeless
Két alapvető és egyszerű grafikus jel találkozása: egy vonal és egy kör, amelyek középen szimmetrikusan metszik egymást. Speciális ultra könnyű alumíniumból készült, új színes bevonatokkal.
DND Martinelli kilincsek - Timeless (white)
DND Martinelli kilincsek - Timeless (black)

DND Martinelli kilincsek - ESA DUE
Letisztult, modern design. A kilincs a fényes króm és matt fekete színeket ötvözi.
DND Martinelli kilincsek - ESA DUE

DND Martinelli kilincsek - Intake
Az Intake kilincs az Enzo Ferrari Múzeum felújításához készült, tervezője Andrea Morgante. A múzeum komplexum a ház restaurálásával kezdődött, amelyben az Enzo Ferrari 1898-ban született, és amely az évek során fenntartotta mind a lakóegységeket, mind a műhelyt. Ehhez csatlakozott az új épület, a híres sárga motorháztetővel. A kilincs futurisztikus esztétikáját úgy tervezték, hogy összehangolják az épület összes építészeti elemét.
DND Martinelli kilincsek - Intake

Tupai kilincsek
Tupai kilincsek - Ice antracit

Tupai kilincsek - Cinto
Határozott vonalak és egyszerű megjelenés. Tökéletesen illeszkedik a modern hangulatú, letisztult stílusú helyiségekbe.
Tupai kilincsek - Cinto

A fekete-fehér kilincsek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Lartech - Maestro Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Némedi út 100.
Telefon: +36 24 537 175
Fax: +36 24 537 177
E-mail:
Web: www.kilincsek.eu
Szöllősy Tamás
ügyvezetgő igazgató  
   
   
   
A Maestro a magyarországi kilincspiac vezető márkája. Saját termékeik mellett európai kilincsmárkák termékeit márkaképviseletként hozzák forgalomba (pl. Mandelli, FSB, Grundmann, Dieckmann).
Márkanevek: Maestro, Mandelli, FSB, Tupai, DND Martinelli
Kulcsszavak:  Lartech  Maestro  DND  Martinelli  Tupai  kilincs  nyílászáró  Joy  Intake  Timeless  Cinto  Ice  antracit  ESA  DUE  kilincsek