proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új KE KELIT osztó-gyűjtő gyorscsatlakozókkal


2017. szeptember 07.

A gyorsfittingen egy rögzítőszeg betolásával lehet lezárni a kötést

A KE KELIT GmbH. egy új szabadalommal jelentkezik, amivel a felületfűtés csöveinek az osztó-gyűjtőre történő gyors és szerszám nélküli csatlakoztatása oldható meg. A csöveket csak be kell tolni kalibrálás után egy speciális fittingbe. Ezt a gyorsfitting már korábban kifejlesztett PROtec része teszi lehetővé, ami a nevéből adódóan is 100%-os csatlakoztatási biztonságot nyújt. Miután a felületfűtés körök csöveinek végére a gyorsfitting egyszerűen és gyorsan felkerült, az osztó-gyűjtőhöz való kapcsolást kell megoldani.

Az új KE KELIT osztó-gyűjtő test speciális kiállásaira csak rá kell tolni a gyorsfitting fém részét, és egy rögzítőszeg betolásával lezárni a kötést. A találmány segítségével elfelejthetőek ezen a területen a villáskulcsok és nyomatékkulcsok, valamint az a szűk helyen végzett precíz és időigényes munka is, amit a második csatlakozótól kezdve végez a szerelő.

Az újdonság kipróbálható és megvásárolható a Mart Kft. és a Szatmári Kft. értékesítési pontjain.


A KELOX PROtec fittingek és a KELOX FB többrétegű csőrendszerek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy részletes felvilágosítást szeretne kérni a KE KELIT Kunstsoffwerk GmbH. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Telephely: H-1044 Budapest, Ipari park u. 11.
Telefon: +36 1 445 4599
E-mail:
Web: www.kekelit.hu
Kaszab Gergely
magyarországi képviselet vezető +36 30 940 4889
   
   
A KE KELIT Kunststoffwerk GmbH közel 70 éve gyárt műanyag csőrendszereket, fittingeket, gyárilag előszigetelt csöveket. Az ausztriai Linzben található központ és gyártóbázis létrehozása Karl Egger tulajdonos személyéhez köthető. Több mint 100 nemzetközileg is védett szabadalom jelzi a Ke Kelit GmbH. innovációs erejét. A máig családi vállalkozásként működő cég folyamatosan fejleszti műanyag feldolgozó gépparkját, amivel a legmodernebb technológiát alkalmazza gyártása során. Az Ausztriában a szakma által elismert és közismert cég termékei Magyarországon a Mart és a Szatmári Kft. értékesítési hálózatán keresztül érhetők el.
Kulcsszavak:  Ke  Kelit  osztó-gyűjtő  gyorscsatlakozó  gyorsfitting  fitting  fittingek  csatlakozó  rögzítőszeg  kelox  fb  kelox  protec  csövek  csőrendszerek  felületfűtés  cső  csatlakozás