proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Grabo Smart-Fit sportparketta rendszer


2017. június 09.

Alkalmas edzőtermek, fitnesz stúdiók, tánctermek, iskolai sportpályák burkolására

Grabo Smart-Fit sportparketta rendszer

A sportpadlókkal szemben támasztott rendkívül sokrétű követelményeknek úgy lehet maximálisan megfelelni, hogy a burkolatot több, célszerűen megválasztott rétegből építik fel. Ezek fejlesztése révén a Grabo sportparketta rendszerei minimalizálják a sérülésveszélyt, hatékonyan védik a sportolók ízületeit, azonos feltételeket biztosítanak a pálya minden pontján.

A Graboplast Padlógyártó Zrt. új sportpadlója kiválóan alkalmas iskolai tornatermek, tánctermek, fitnesz stúdiók és edzőtermek burkolására. Az 5G klikkes záródású Grabo Smart-Fit sportparketta lerakása nem igényel sem ragasztást, sem tűzést, így rendkívül gyors és gazdaságos megoldást nyújt.

A Grabo Smart-Fit sportparketta felépítése:
Grabo Smart-Fit sportparketta rétegei


A Graboplast Smart-Fit sportparketta rendszerének első komoly debütálására a kecskeméti kosárlabda akadémia épületében került sor. 1500 m² került beépítésre az 5G klikkes záródású, felület elasztikus, készre gyártott sportparketta rendszerből.

A Grabo Smart-Fit sportparketta letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Graboplast Padlógyártó Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9023 Győr, Fehérvári út 16/b
Telefon: +36 96 506 246
Fax: +36 96 506 138
E-mail:
Web: www.graboplast.hu
Horváth Béla
belföldi üzletkötő +36 96 506 246
   
   
   
A Graboplast Padlógyártó zRt. Közép-Európa egyik legnagyobb lakossági padló, parketta, contract padló, sport padló, járműipari padló, tapéta és műbőr gyártó és értékesítő vállalata, amely Magyarországon, Győrben helyezkedik el.
Hír
Grabo sportparketták az uszoda helyén
2017.06.28    
További hírek a Sportpálya burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Graboplast  Grabo  Smart-Fit  sportparketta  sportpadló  sportburkolat  parketta  burkolat  sportpálya  burkolat