proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Grabo Smart-Fit sportparketta rendszer


2017. június 09.

Alkalmas edzőtermek, fitnesz stúdiók, tánctermek, iskolai sportpályák burkolására

Grabo Smart-Fit sportparketta rendszer

A sportpadlókkal szemben támasztott rendkívül sokrétű követelményeknek úgy lehet maximálisan megfelelni, hogy a burkolatot több, célszerűen megválasztott rétegből építik fel. Ezek fejlesztése révén a Grabo sportparketta rendszerei minimalizálják a sérülésveszélyt, hatékonyan védik a sportolók ízületeit, azonos feltételeket biztosítanak a pálya minden pontján.

A Graboplast Padlógyártó Zrt. új sportpadlója kiválóan alkalmas iskolai tornatermek, tánctermek, fitnesz stúdiók és edzőtermek burkolására. Az 5G klikkes záródású Grabo Smart-Fit sportparketta lerakása nem igényel sem ragasztást, sem tűzést, így rendkívül gyors és gazdaságos megoldást nyújt.

A Grabo Smart-Fit sportparketta felépítése:
Grabo Smart-Fit sportparketta rétegei


A Graboplast Smart-Fit sportparketta rendszerének első komoly debütálására a kecskeméti kosárlabda akadémia épületében került sor. 1500 m² került beépítésre az 5G klikkes záródású, felület elasztikus, készre gyártott sportparketta rendszerből.

A Grabo Smart-Fit sportparketta letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Graboplast Padlógyártó Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9023 Győr, Fehérvári út 16/b
Telefon: +36 96 506 246
Fax: +36 96 506 138
E-mail:
Web: www.graboplast.hu
Horváth Béla
belföldi üzletkötő +36 96 506 246
   
   
   
A Graboplast Padlógyártó zRt. Közép-Európa egyik legnagyobb lakossági padló, parketta, contract padló, sport padló, járműipari padló, tapéta és műbőr gyártó és értékesítő vállalata, amely Magyarországon, Győrben helyezkedik el.
További hírek a Sportpálya burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Graboplast  Grabo  Smart-Fit  sportparketta  sportpadló  sportburkolat  parketta  burkolat  sportpálya  burkolat