proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Himel szekrénycsaládok a Schneider Electric kínálatában


2010. április 30.

Összeszerelhető és monoblokk Spacial SF és Spacial SM új tokozatok

2010. áprilisában teljesen új állószekrény család jelent meg a piacon, melyek a jól ismert Himel CMO és OLN univerzális acéllemez szekrénycsaládokat váltják ki. A kiváltásra kerülő termékek 2010. végéig rendelhetők.

A Spacial SF és Spacial SM névre hallgató, új tokozatok a korábbi Himel logó helyett már Schneider Electric márkanévlogóval kerülnek a piacra, de nem csupán ennyi a változás. A két különböző termékcsalád (SF és SM), elődjéhez hasonlóan, az összeszerelhető és a monoblokk szekrényeket takarják. A szekrények egyedülálló méretválasztékban kaphatók, akár különleges alkalmazásokhoz is (PC szekrény, különböző rack szekrények, rekeszelt szekrények, szerveralkalmazás, EMC alkalmazás, egyedi szekrény: egyedi szín és gyári kivágások). Az összeszerelhető szekrények rendelésekor két különböző lehetőség van: rendelhetők összeszerelten (szerkezeti profilok összecsavarozva, ajtó, hátlap és tető) valamint alkotóelemekből (KIT változat).
 
SF szekrények
Az új Spacial SF termékek teljesen új koncepció alapján készülnek, a piacon egyedülálló robosztusságot biztosító profil szerkezettel. A szekrényeket rendelhetők szerelőlappal vagy anélkül, illetve teli és átlátszó ajtós változatban is. Ezen szekrények színe eltér az előd (OLN)színétől, RAL7035-ös színben szállítják. Az új szekrénycsalád rengeteg szerelőbarát újítást tartalmaz, a gyártó legfőbb törekvése a maximális stabilitás mellett a leggyorsabb szerelhetőséget biztosító megoldások kifejlesztése volt. Ilyenek például a gyorsrögzítésű oldalpanelek vagy az elveszíthetetlen csavarok. Fontos változás a CMO és OLN családokhoz képest, hogy teljesen új moduláris felépítésű lábazat rendelhető a szekrényekhez. Ezek immáron 2 különböző rendelési számon rendelendők, külön kell megvenni a homlokoldali és az oldalelemeket. Ez óriási könnyebbséget jelent a lábazatok raktározásánál, hiszen így nagyságrendekkel kevesebb rendelési számot kell készletezni.

SM szekrények
A szekrénycsalád másik tagja a monoblokk kialakítású SM szekrény. Alapjában a monoblokk kialakítás abban tér el az összeszerelhető típustól, hogy ezen szekrények háza egy acéllemezből lett kialakítva, így a szekrény minden irányból (hátulról, oldalról, felülről, alulról) zárt. Hasonlóan az SM-nél látott lábazat esetében, ezek itt is moduláris felépítésűek és ugyanúgy 10 és 20 cm-es magasságban kaphatók. Ezen lábazati elemek mindkét szekrénytípus (SF és SM) esetén rendkívül robosztus kialakításúak, szállításkor extra merevséget adnak a szekrényeknek. Természetesen a lábazatokból is széles a választék, létezik szellőzős, kábelbevezetős stb.
  Schneider Electric - Új Spacial szekrények

Mindkét szekrénytípust ugyanazzal az új, innovatív kilincsszerkezettel szállítják, ami amellett, hogy rendkívül strapabíró, igen könnyen szerelhető is. A zárbetét cseréje esetén nincs szükség szerszámra, egyszerű bepattintással végezhető el a művelet. Összegezve elmondható, hogy a Schneider Electric olyan új szekrénycsaláddal jelenik meg a piacon, ami amellett, hogy igen versenyképes áron elérhető, a piacon jelenleg egyedülálló robosztusságot, innovatív megoldásokat, rendkívül gyors szerelhetőséget, a legszélesebb méretválasztékot és maximális biztonságot nyújt.
 

Ha az új Spacial szekrényekkel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.schneider-electric.com/hu
Szontág Balázs
termékmarketing vezető  
   
   
   
A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája több mint 100 országban kínálja integrált megoldásait több piaci szegmensben: az energia és infrastruktúra piacokon piacvezetőként, valamint az ipari folyamatok, épületautomatizálás és adatközpontok/-hálózatok területén; csakúgy mint a lakossági alkalmazásoknál. Tevékenységével arra fókuszál, hogy az energiát biztonságossá, megbízhatóvá és hatékonnyá tegye. Hitvallásával, hogy a magánszemélyek és a vállalatok is a legtöbbet érjék el energiájukkal, és 114.000 munkatársával 2008-ban több mint 18,3 milliárd Eurós eredményt ért el.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
További hírek a Rack szekrények termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  Spacial  SF  Spacial  SM  szekrény