proidea.hu online termékinformációs katalógus

D-Life prémium szerelvénycsalád - a Merten család új tagja


2018. március 05.

Vadonatúj design, 4-féle anyag, 7 alapszín, 10-féle keret

A hagyományos szerelvények vezérlésétől az innovatív KNX-technológiáig a D-Life minden olyan funkcióval rendelkezik, ami egy igazán modern kapcsolócsaládtól elvárható. Az új és a hagyományos funkciók tökéletesen kombinálhatók – jó példa erre az új világítás- és redőnyvezérlő Wiser alkalmazás, illetve a KNX-nyomógombok és kijelzők, amelyek mind egyszerűbbé és könnyebbé teszik a felhasználók életét.

Az új tervezési koncepciónak köszönhetően a lehető legnagyobb kezelőfelületet biztosítja a felhasználók számára. Az univerzális keretek 1-től 5-ös sorolásig érhetőek el, középső összekötő hídelem nélkül. A betétek a keretek síkjában helyezkednek el. A különleges kialakítású termékek minőségi alapanyagokból készülnek (műanyag, üveg, kő és fém).


D-Life műanyag, lótuszfehér

D-Life műanyag, acél

D-Life műanyag, szahara

D-Life műanyag, antracit

D-Life kő, polírozott pala

D-Life üveg, kristályfehér

D-Life üveg, ónixfekete

D-Life fém, nikkel

D-Life fém, pezsgő

D-Life fém, mokka

A Merten család részeként a D-Life betétek és a komplett szerelvények összeállítása megegyezik az eddigiekkel (mechanizmus, billentyű/burkolat, keret). A vadonatúj design mellett 7 alapszínből, 10 féle keretből - amiből 4 műanyag, 3 fém, 2 üveg, 1 kő - lehet választani. A szerelvények kialakításának alapkoncepciója az ultranagy kapcsolófelület és a szolid, vékony keret. A prémium szegmensbe tartozó D-Life sorozat mobillal vezérelhető kényelmi funkciókat és KNX funkciókat is kínál. A D-Life a 2018 év végéig elérhető Antik és Artec családot váltja a Schneider Electric kínálatában.


A D-Life szerelvénycsalád katalógusát letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája több mint 100 országban kínálja integrált megoldásait több piaci szegmensben: az energia és infrastruktúra piacokon piacvezetőként, valamint az ipari folyamatok, épületautomatizálás és adatközpontok/-hálózatok területén; csakúgy mint a lakossági alkalmazásoknál. Tevékenységével arra fókuszál, hogy az energiát biztonságossá, megbízhatóvá és hatékonnyá tegye. Hitvallásával, hogy a magánszemélyek és a vállalatok is a legtöbbet érjék el energiájukkal, és 114.000 munkatársával 2008-ban több mint 18,3 milliárd Eurós eredményt ért el.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
Hír
Megjelent az új D-Life szerelvénycsalád katalógusa
2018.03.05    
További hírek az Épületvillamossági szerelvények termékkategóriában
További hírek a Szerelvények, kábelezés termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  Merten  System  Design  sorozat  D  Life  szerelvények  D-Life  szerelvénycsalád  villamossági  szerelvény  KNX  kapcsoló  dugalj  süllyesztett  betét  elektromos  szerelvény  forgókapcsoló  fényerőszabályzó  világításszabályzó  mozgásérzékelő  nyomó-vezérlő  redőnyvezérlő  szobatermosztát  termosztát  USB  csatlakozó  RCA  audió  csatlakozó  HDMI  csatlakozó  USB  töltő  Quickflex  betét  PlusLink  technológia  épületvezérlés