proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújul és kibővül a Schneider Electric USB töltő kínálata


2017. május 11.

Új, egységes USB betétek az Altira, Merten és Unica kínálatában

Manapság egyre több eszközt USB csatlakozás segítségével lehet tölteni, mint például tabletet, mobiltelefont, mp3 lejátszót. Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy elég kényelmetlen a töltőket keresgélni, tárolni, amikor pedig gyorsan szükségünk lenne töltésre, sehol nem találjuk a készülékünk töltőjét vagy kábelét. Az ilyen problémákra nyújt egyszerű és praktikus megoldást a falba süllyeszthető USB töltő. A készülék beépített transzformátorral rendelkezik, és két kimenettel ellátott. Ha egy időben egy eszközt szeretnénk tölteni, akkor 2,1 A a kimeneti áramerősség, két eszköz egyidejű használata esetén ez az érték megfeleződik, vagyis lassabb a készülékek töltése. Az USB töltő használatához csak egy USB kábelre van szükség, nem kell hozzá egyéb átalakító vagy külső eszköz. A Merten, az Unica és újdonságként immár a Sedna családban is elérhető ez a funkció, mindegyik alapszínben. Fontos tudni, hogy az eddigi USB töltő kínálat megszűnik, helyette az új egységes betét kerül be a Merten, Unica és az Altira kínálatába is!Új, egységes USB betétek az Altira, Merten és Unica kínálatában


Ha az új USB töltőkkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.schneider-electric.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája több mint 100 országban kínálja integrált megoldásait több piaci szegmensben: az energia és infrastruktúra piacokon piacvezetőként, valamint az ipari folyamatok, épületautomatizálás és adatközpontok/-hálózatok területén; csakúgy mint a lakossági alkalmazásoknál. Tevékenységével arra fókuszál, hogy az energiát biztonságossá, megbízhatóvá és hatékonnyá tegye. Hitvallásával, hogy a magánszemélyek és a vállalatok is a legtöbbet érjék el energiájukkal, és 114.000 munkatársával 2008-ban több mint 18,3 milliárd Eurós eredményt ért el.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
További hírek az Épületvillamossági szerelvények termékkategóriában
További hírek a Szerelvények, kábelezés termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  USB  töltő  csatlakozó  Altira  Merten  Unica  Sedna  szerelvény