proidea.hu online termékinformációs katalógus

Rákosy Glass információs és tájékoztató felületek


2017. augusztus 01.

Az üveg információs felületek könnyedén személyre szabhatóak

A Rákosy Glass Kft. technológiai repertoárjában számos megoldás található a különböző információs és tájékoztató felületek létrehozására. A felhasználási célnak és stílusnak megfelelően sokféle megvalósítási eljárást tudnak ajánlani, így például a feliratok és ábrák rákerülhetnek az üvegre savmarással vagy homokfújással, festéssel, nyomtatással, illetve exkluzívabb megoldásként akár aranyozással, ezüstözéssel is.

Az üvegtermékek alkalmazása gyakori a különböző információs táblák és felületek használatában, ugyanis magas minőséget tükröz, miközben könnyedén személyre szabható, steril, jól tisztítható és változatos megoldási lehetőséget biztosít. Az üveg természeténél fogva egyszerre emelkedik ki a környezetéből a fénytörő tulajdonságaival, ugyanakkor az átlátszósága engedi a körülötte levő teret is érvényesülni.

Az alábbiakban néhány alkalmazási példa látható arculati elemek megjelenítésére, információs grafikák, tájékoztató felületek kialakítására.

Samsung store, Budapest - WestEnd City Center
Samsung store, Budapest - WestEnd City Center


Sopron várkerület információs tábla, Sopron
Sopron várkerület információs tábla, Sopron


Polar Center, Budapest
Polar Center, Budapest


Ha a Rákosy Glass információs és tájékoztató felületekről bővebb információt, árajánlatot vagy katalógust szeretne kérni a Rákosy Glass Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Noszlopy u. 5.
Telefon: +36 1 261 0445
Fax: +36 1 431 0468
E-mail:
Web: www.rakosyuveg.hu
Rákosy Eszter
ügyvezető +36 30 491 3942
   
   
   
A Rákosy Glass Kft. 2007-ben alakult a magyar üvegiparban méltán elismert és 1981 óta működő Rákosy Üvegipari Egyéni Cég nyomdokain. A cég családi vállalkozás, mely három generációra visszanyúlóan foglalkozik üvegmegmunkálással.
Kulcsszavak:  Rákosy  Glass  információs  táblák  tájékoztató  felületek  információs  panel  infótábla  infó  felület