proidea.hu online termékinformációs katalógus

Crafted Series – A Milliken legújabb kollekciója


2018. június 01.

Új padlószőnyeg kollekció 2 designban és 6-6 különböző színben

A Milliken Crafted Series a környezetkímélő gyártás tökéletes példája. A kollekció szálai 100%-ban, míg a hátoldal 90%-ban újrahasznosított anyagból készült, így a Crafted Series a teljes terméket tekintve 28,1 %-ban újrahasznosított anyagokból tevődik össze. Nem csak a kollekció anyaga, előállítása is környezettudatos körülmények között történik.

A kollekció elemein a textilekre jellemző textúra és design köszön vissza. Termékei 2 designban, azon belül 6-6 színben érhetők el, melyek mindegyike a Quick Ship program részét képezik, tehát 10 napon belül rendelhetők.

A Millikentől megszokott minőség az új kollekció esetén is garantált.
Milliken Crafted Series padlószőnyeg Milliken Crafted Series padlószőnyeg Milliken Crafted Series padlószőnyeg A Milliken Crafted Series padlószőnyeg kollekció adatlapját a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Decor Floor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/G.
Telefon: +36 1 246 2312
Fax: +36 1 247 0768
E-mail:
Web: www.decorfloor.hu
Decor Floor ügyfélszolgálat
   
   
   
   
A Decor Floor Kft. 1997-ben alakult, a mai napig 100% magyar tulajdonban van. A cég fő tevékenysége a közületi felhasználásra alkalmas hideg- és melegpadló burkolatok gyári képviselete és nagykereskedelme. Vásárlóik azon beruházók, generálkivitelezők, akiknek fontos, hogy magas színvonalú burkolóanyagokat és szolgáltatást kapjanak. Szolgáltatásuk nem merül ki az értékesítésben, a projekteket végigkövetik a tervezéstől egészen a használatig. Tervezési szinten tanácsadás az építészeknek az anyagok kiválasztásban, elsődleges figyelemmel a használat során felmerülő problémák kivédésére (tisztántarthatóság, igénybevételnek megfelelő anyag kiválasztása).
Márkanevek: Milliken, Floorgres, Modulyss, Laminam, Gerflor
További hírek a Szőnyegpadlók termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Decor  Floor  Milliken  Crafted  Series  padlószőnyeg  modulszőnyeg