proidea.hu online termékinformációs katalógus

Geberit AquaClean Mera - a Geberit higiéniai berendezéseinek új tagja


2017. június 09.

Újdonság a WhirlSpray zuhanytechnológia, a hibrid melegvizes rendszer és a TurboFlush öblítési technológia

Az új Geberit AquaClean Mera higiéniai berendezés minden tekintetben egyedülálló mércét állít: a design, a kényelem és a technológia vonatkozásában is a legkiválóbb. Két változatban kapható: a Geberit AquaClean Mera Classic magas minőségű felszereltségével győzi meg a felhasználót, a Geberit AquaClean Mera Comfort pedig még további kényeztető funkciókat kínál.
Geberit AquaClean Mera króm és fehér színben

Meggyőző érvek
  • A Geberit AquaClean Mera-t kiváló minőségű anyagok, lágy vonalvezetés és egyenletes átmenetek jellemzik.
  • A szabadalmaztatott WhirlSpray zuhanytechnológia különösen alapos és frissítő, s egyben víztakarékos tisztításról gondoskodik.
  • Az átfolyós vízmelegítővel és melegvíz-tartállyal rendelkező hibrid melegvizes rendszer azonnali és folyamatos vízellátást biztosít testhőmérsékletű vízzel.
  • Az aszimmetrikus belső geometriájú TurboFlush öblítési technológia a kerámia belső felületét alaposan, mégis csendesen öblíti ki.
  • A kellemetlen szagokról az integrált szagelszívó egység gondoskodik. A Comfort kivitelnél az érintés nélküli, automatikus WC-fedél nyitás és csukódás funkciót, az irányfényt, valamint a WC-ülőke melegítést közelségérzékelő szenzor szabályozza.
  • Mindegyik műszaki egység integráltan a burkolat mögött helyezkedik el.
  • Beszereléséhez egyetlen szakember is elegendő.

A Geberit AquaClean Mera a tevezéstől kezdve a beszerelésen át egészen a karbantartásig számos okot ad az örömre. A projekt tervezési szakaszában a hálózati csatlakozástól eltekintve semmilyen egyéb előkészítő munkát nem igényel. Az ivóvíz minőségi követelményeit szabályozó EN 1717 és EN 13077 előírások betartásához sincs szükség további berendezés beszerelésére. A fali rögzítésig, illetve a víz- és elektromos csatlakozásokig bezárólag a teljes technológiát a kiváló minőségű műanyagból készült, elegáns burkolat mögé rejtették. Ez egyszerűen eltávolítható, könnyű hozzáférést biztosítva ezzel valamennyi komponenshez. Ezenkívül felszerelése a szerelési útmutató segítségével egyetlen szakember által elvégezhető. A fém burkolatra előszerelt hangszigetelő táblák a beszerelési munkát tovább egyszerűsítik.
A higiéniai berendezés mind az előtétfalas szerelőrendszerekkel, mind a Geberit Monolith szaniter szerelőmodulokkal kompatibilis
A hangulatos irányjelző sötétben a tájékozódást segíti

A Geberit AquaClean Mera higiéniai berendezés letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Geberit Kft. munkatársaitól, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz u. 2.
Telefon: +36 1 204 4187
Fax: +36 1 204 4190
E-mail:
Web: www.geberit.hu
Bánfi Zsolt
értékesítési és műszaki munkatárs  
   
   
   
A Geberit csoport a szanitertechnika területén Európa piacvezetője és világméretű szolgáltatója. A termékskála nyolc termékcsoportot foglal magába: vízellátó és fűtési rendszer, lefolyórendszer, speciális szaniterek, falsík előtti szerelési rendszer, falon kívüli öblítő rendszer, közösségi helyiségek szerelvényei, szaniterek kiegészítő szerelvényei, megmunkáló szerszámok.
További hírek a Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Geberit  AquaClean  Mera  higiéniai  berendezés  WhirlSpray  zuhanytechnológia  TurboFlush