proidea.hu online termékinformációs katalógus

Balsan plank formátumú padlószőnyegek


2018. április 25.

A modulszőnyeg könnyen lerakható és bármikor új színkombináció hozható létre

Mint tudjuk, a színek számos pozitív hatással vannak közérzetünkre, befolyásolják hangulatunkat, mindennapjainkat is. Éppen ezért érdemes olyan szőnyeget választani, amelynek színeiben, mintázatában sokáig gyönyörködhetünk és kedvünket leljük benne. Az élénk színek pozitív, serkentő hatással bírnak, elűzik a mindennapi stresszt, energiával töltenek fel bennünket. Emellett a színes szőnyegek most igazán divatosak is.

A Balsan szőnyeggyár modul burkolatai mindezeknek a feltételeknek megfelelnek, ráadásul azok számára is kitűnő megoldás, akik maguk vállalkoznak a szőnyeg lefektetésére. A modulszőnyeg könnyen lerakható, és ha meguntuk, új színkombinációt is alkothatunk. Kiváló műszaki paramétereihez - környezetbarát, könnyen tisztítható, extrém kopásállóság - egyedi minták és színek társulnak. A Balsan Ultrasoft–dalle selymes-puha hálószobai modulszőnyegei hangcsillapító hátoldallal is kaphatóak.

Új innováció a Sonic Confort hátoldal mellett, hogy már nemcsak 50x50 cm-es méretben, hanem 20x100 cm-es csíkokban is elérhetők a Balsan szőnyegek az egyedibb design kialakítások miatt.
Sonic Comfort hangcsillapító hátoldal Balsan padlószőnyeghez

Balsan Boléro plank formátumú padlószőnyeg
Balsan Jungle plank formátumú padlószőnyeg
Balsan Pilote² plank formátumú padlószőnyeg
Balsan Vision plank formátumú padlószőnyeg
Balsan Zoom HD plank formátumú padlószőnyeg
Balsan Scope plank formátumú padlószőnyeg
A Balsan plank formátumú modulszőnyegek letölthető katalógusát a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Timkett Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1033 Budapest, Kaszásdűlő u. 2.
Telefon: +36 1 436 0224
Fax: +36 1 250 6358
E-mail:
Web: www.timkett.hu
Barabás Katalin
értékesítési és marketing vezető +36 20 326 8083
   
   
   
Az 1995 tavaszán alakult Timkett Kereskedelmi Kft. melegpadló burkolatok nagykereskedelmével és kivitelezésével foglalkozik. Céljuk, hogy a minőségi burkolóanyagok széles kínálatával, a laminált parkettától egészen a sportburkolatokig, valamint a burkolás teljes körű kivitelezésével a legmagasabb fokon szolgálják ki megrendelők igényeit. Európa legnagyobb gyártóinak, többek között a Tarkett, a Balsan, a Nora, a Sit-in, a Dura és a Tecsom termékeit importálják és forgalmazzák. Annak érdekében, hogy szolgáltatásaik köre teljes legyen, vállalják ügyfeleik számára a padlóburkolat kivitelezését is, az aljzatkiegyenlítéstől a burkolat fektetéséig.
Márkanevek: Tecsom, Flexi-Tile, Pavitex, NT-GRATE, Sintelon, Boguma
További hírek a Szőnyegpadlók termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Timkett  Balsan  plank  padlószőnyeg  szőnyegpadló  modulszőnyeg  modul  szőnyeg  boléro  jungle  vision  pilote  scope  zoom  hd  sonic  confort