proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tervezze meg álmai tetőterét a VELUX MyDaylight applikációval


2018. április 06.

Az alkalmazással megtekintheti a megálmodott helyiséget, mielőtt megépíti aztÚj tetőtér építését tervezi vagy meglévő padlástere beépítésén, esetleg tetőtere felújításán gondolkozik és szívesen megnézné a megálmodott helyiséget, mielőtt megépíti?
Az új VELUX MyDaylight applikáció erre kínál Önnek gyors és egyszerű megoldást.

Próbálja ki április 11-15. között a CONSTRUMA nemzetközi építőipari szakkiállításon a VELUX Magyarország Kft. standján az ingyenesen letölthető alkalmazást és fedezze fel álmai tetőtéri szobáját a virtuális valóságon keresztül.

Tapasztalja meg a VELUX által nyújtott tetőtér-élményt, ismerkedjen meg vonzó és innovatív termékeikkel.
A VELUX kollégái idén az A pavilon 107D standján várják Önt, ahol testközelből megismerkedhet széles termékkínálatukkal, köztük a korszerű, energiatakarékos 3-rétegű üvegezésű Standard Plus tetőtéri ablakokkal, prémium tetőtéri megoldásaikkal, lapostetős termékeikkel, fénycsatornákkal, kiegészítőikkel.

Regisztráljon kedvezményes VELUX belépőjéért az alábbi linken: regisztráció

Időpont:
Szakmai napok: 2018. április 11-13.
Közönség napok: 2018. április 14-15.

Nyitvatartás:
szerda-szombat: 9:00-18:00
vasárnap: 9:00-17:00

Helyszín:
Hungexpo, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.
A pavilon 107D

A VELUX tetőtéri ablakok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. A VELUX MyDaylight applikációval kapcsolatban további felvilágosítást a VELUX Magyarország Kft. munkatársától kérhet az alábbi Információkérés gombbal.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.
Telefon: +36 1 436 0601
Fax: +36 1 436 0605
E-mail:
Web: www.VELUX.hu
VELUX vevőszolgálat
  +36 1 436 0601
   
   
   
A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon – a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen járnak az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. Cégük célja, hogy termékeikkel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításaikon keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. Vállalatukat 2016 januárjában CSR Hungary Díjjal ismerték el, Biztonsági Kiválóság cselekvési programjáért.
További hírek a Tetőtéri ablakok termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  VELUX  MyDaylight  applikáció  tetőablak  tetősík  ablak  alkalmazás  app  tetőtér  padlástér  tetőtéri  ablak