proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új MyPact megszakító-konfigurációs alkalmazás a Schneider Electric fejlesztésében


2017. október 05.

2018. január 1-től a jelenlegi papíralapú rendelés megszűnik

A digitalizáció jegyében elindult a Schneider Electric új megszakító-konfigurációs alkalmazása a magyarországi logisztikai központban adaptált Masterpact és Compact megszakítók, szakaszolókapcsolók kiválasztására.

A felhasználóbarát, magyar nyelvű felületen egyszerű és gyors a konfigurációkészítés, hibalehetőség nélkül, hiszen a rendszer folyamatosan, automatikusan ellenőrzi a felhasználó választását. A rendelési számok listázásával gyorsan készíthetünk ajánlatokat. A kész anyag PDF-be és Excelbe, illetve felhőbe menthető, illetve más felhasználó által is betölthető fájlformátum is létrehozható. A MySchneider hozzáféréssel rendelkező partnerek azonnal, közvetlenül tölthetik fel rendeléseiket, hiszen a MyPact össze van kötve a MySchneider rendelő felülettel.

2018. január 1-től már csak a MyPact alkalmazáson keresztül lesz lehetőség a megszakító-konfigurációra, a jelenlegi papíralapú rendelés megszűnik.

Az alkalmazás elérhető itt: https://config.schneider-electric.com/#/

Ha az új MyPact megszakító-konfigurációs alkalmazással kapcsolatban bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.schneider-electric.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája több mint 100 országban kínálja integrált megoldásait több piaci szegmensben: az energia és infrastruktúra piacokon piacvezetőként, valamint az ipari folyamatok, épületautomatizálás és adatközpontok/-hálózatok területén; csakúgy mint a lakossági alkalmazásoknál. Tevékenységével arra fókuszál, hogy az energiát biztonságossá, megbízhatóvá és hatékonnyá tegye. Hitvallásával, hogy a magánszemélyek és a vállalatok is a legtöbbet érjék el energiájukkal, és 114.000 munkatársával 2008-ban több mint 18,3 milliárd Eurós eredményt ért el.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  MyPact  megszakítókonfigurációs  alkalmazás  Masterpact  Compact  megszakítók  szakaszolókapcsolók  kiválasztás  konfigurációkészítés  MySchneider  rendelő  felület  kismegszakító