proidea.hu online termékinformációs katalógus

Elérhető a Graboplast lakossági padlókínálatának új katalógusa


2018. február 05.

A kiadvány a lakossági tekercses vinyl padlóburkolatok teljes termékskáláját tartalmazza

A Graboplast Zrt. új, Residential Flooring 2017-2018 prospektusa a lakossági tekercses vinyl padlóburkolatok teljes termékskáláját tartalmazza.
A Grabo lakossági padlók struktúrája komoly versenyelőnyt biztosít az alternatív padlóburkolatokhoz képest:
  • kiváló lépéskomfort
  • hő- és hangszigetelés
  • méretstabilitás
  • könnyű tisztítás és karbantartás
  • gyors, egyszerű és költségtakarékos installálás
  • nagyon jó ár-érték arány
  • gyönyörű színek és designok a klasszikustól a modernig
Csendes, praktikus és stílusos padlóburkolatok minden lakóhelyiséghez!

A Grabo Sound nagy teljesítményű termék, kiváló műszaki paraméterekkel és elegáns formatervezéssel. Ez a padló kiváló hangszigetelési képességgel (18 dB) és magas kopásállósággal rendelkezik. Ajánlott mindenkinek, aki szereti a csendes és kényelmes lakótereket.

A Grabo SoundTex 2.0 padlót első sorban kissé egyenetlen talajra és felújításokhoz javasoljuk. Kisebb helyiségekben ragasztó nélkül is lehet installálni. A textil hátoldal kiváló járáskomfortot biztosít.

A TerranaViva kiváló minőségű lakossági padló megnövelt kopásállósággal. Nagyon jó termikus és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. A dombornyomott felület és a minták élethű fa és kő megjelenést biztosítanak. Elegáns és klasszikus padlóburkolat különleges igényű vásárlók számára.

A Terrana termékcsalád tagjai egy átlagos forgalmú otthon bármely helyiségének burkolására alkalmasak. Jó hőszigetelő tulajdonságánál fogva kiemelten ajánlják kisgyermekes családok számára.

Az ideális burkolat kiválasztásában a katalógusban található összefoglaló táblázat is segít.

Az új katalógus megtekintéséhez kattintson az alábbi képre.

Graboplast lakossági padlókínálatának új katalógusa

Ha a Graboplast lakossági padlókkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Graboplast Padlógyártó Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-9023 Győr, Fehérvári út 16/b
Telefon: +36 96 506 246
Fax: +36 96 506 138
E-mail:
Web: www.graboplast.hu
Horváth Béla
belföldi üzletkötő +36 96 506 246
   
   
   
A Graboplast Padlógyártó zRt. Közép-Európa egyik legnagyobb lakossági padló, parketta, contract padló, sport padló, járműipari padló, tapéta és műbőr gyártó és értékesítő vállalata, amely Magyarországon, Győrben helyezkedik el.
Kulcsszavak:  Graboplast  lakossági  padlókínálat  vinyl  PVC  padlóburkolat  tekercses  padlóburkolat  Grabo  Sound  Grabo  SoundTex  2  0  TerranaViva  Terrana