proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a Junitim Studio weboldala


2018. március 05.

Az új honlapon részletesen bemutatásra kerül a BETTE cég és annak zománcozott titánacél termékei

A megújult www.junitim.hu weboldalon a látogatók részletesen olvashatnak a BETTE cégről, a zománcozott titánacél megmunkálásáról, előnyeiről, az előítéletekről, a személyre szabott megoldásokról, valamint a termékekről, mint fürdőkádak, zuhanytálcák és mosdók.

A referenciák között látható, hogy ezek a termékek már számos szállodában beépítésre kerültek, melyeket a vendégek nagy megelégedettséggel használnak.

A BETTE új image filmje is megtekinthető az új honlapon,a BETTE/Rólunk menüpont alatt.

Megújult a Junitim Studio honlapja

 

Cég
Székhely: H-1145 Budapest, Amerikai út 28.
E-mail:
Web: www.bette.hu
Web: www.sam.de/?lang=en
Bujdosóné Mihavetz Beatrix
ügyvezető +36 30 225 2565
   
   
A Junitim Studio Kft. szakemberei 2010 óta a szaniter és épületgépész szakmában eltöltött több, mint 20 éves tapasztalattal neves német gyártók képviseletét látják el Magyarországon. Cégképviseletük kizárólag szakmai tanácsadással és szervizszolgáltatással áll a megrendelők rendelkezésére. A képviselt cégek: BETTE és sam.
A BETTE cég, melynek székhelye és a gyártás Németországban, Delbrückben van, a zománcozott acél fürdőkád, zuhanytálca és mosdó gyártás specialistája. A legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően az acél/zománc fő alapanyagokból egy egyedülállóan tartós, robusztus, hosszú élettartamú és 100 %-ban újrahasznosítható termék keletkezik.
A sam cég, melynek székhelye Németországban, Menden városában van, a kiváló minőségű csaptelepeket és szaniter kiegészítőket előállító híres európai gyártók közé tartozik. A sam márkanév a minőséget jelenti. A cég saját szerkesztő- és fejlesztő részleggel, kreatív designerekkel és két németországi gyárával biztosítja a magas és mindig megújuló színvonalat. Made in Germany.
Márkanevek: BETTE, sam
Kulcsszavak:  Junitim  Studio  BETTE  zománcozott  titánacél  zománc  zománcozott  lemez  acéllemez  kád  fürdőkád  mosdó  zuhanytálca