proidea.hu online termékinformációs katalógus

BIM-fájlok a FAKRO tetőtéri ablakokhoz


2017. augusztus 28.

A FAKRO termékkönyvtárai jelenleg négy nyelven érhetők el

A FAKRO, a tetőtéri ablakok világszíntű gyártója a termékeihez évek óta biztosítja az építészek számára a terméktámogatást a BIM rendszerében. Az elmúlt időszakban a FAKRO együttműködésbe kezdett a világ vezető BIM-tartalomkezelő platformjával, a BIMobject.com-mal.

A FAKRO termékkönyvtárai jelenleg négy nyelven (angolul, németül, franciául és lengyelül) érhetők el a Revit szoftveréhez kialakítva. A FAKRO folyamatosan fejleszti a meglévő objektumokat a BIM rendszerében, annak érdekében, hogy az építészek minél szélesebb körben használhassák azokat. A FAKRO termékkönyvtárai hamarosan az ArchiCAD-hez is elérhetőek lesznek a portálon.
„A FAKRO-nak az építészek kiemelten fontos célcsoportot jelentek. Folyamatosan fejlesztünk eszközöket, amelyek segítik a munkájukat. A weboldalunkon kifejezetten építészeknek alakítottunk ki egy menüpontot.” - mondta el Małgorzata Respekta-Paszkiewicz a FAKRO vezető építész-kapcsolattartója.
A termékkönyvtárak kínálatán túl a FAKRO sok olyan tevékenységet folytat, amelyek közvetlenül az építészeknek szólnak. Több nemzetközi és helyi építész konferenciát, iparági eseményt támogatnak, együttműködnek építész szervezetekkel és kamarákkal, oktatásokat szerveznek a lengyel központban és a leányvállalatoknál.
A FAKRO nemzetközi építészpályázatot szervez, amelyet immár negyedik alkalommal ír ki idén ősszel. „Szeretnénk bátorítani az építészeket, hogy induljanak a pályázaton. Szívesen vesszük a magyar kollégák részvételét is!” - tette hozzá Małgorzata Respekta-Paszkiewicz.

Ha a FAKRO BIM elemekkel kapcsolatban bővebb felvilágosítást szeretne kérni a FAKRO Magyarország Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1116 Budapest, Építész u. 8-12.
Telefon: +36 1 365 1432
Fax: +36 1 365 1433
E-mail:
Web: www.fakro.hu
Kovách László
ügyvezető igazgató +36 30 474 1858
   
   
   
A FAKRO egy családi kézben lévő lengyel magánvállalat. 1991-ben alakult, ma egyike a legerőteljesebben fejlődő lengyel cégeknek és a világ leggyorsabban fejlődő tetőtéri ablak gyártója.
További hírek a Tetőtéri ablakok termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  fakro  bim  bimobject  revit  archicad  termékkönyvtár  tetőablak  tetőtéri  ablak  nyílászáró  építész  building  information  modeling  épületinformációs  modellezés